Рукавички Shelly: домашній догляд для рук і нігтів, який спрощує все
Швидко та ідеально 😍
Чесно кажучи, догляд за руками вдома не завжди хочеться ускладнювати: крем, ванночки, окремо нігті, окремо кутикула… Тому, коли я спробувала рукавички Shelly, зрозуміла, що це справжня знахідка для тих, хто цінує простоту та ефективність. Це швидкий спосіб зробити ручки доглянутими, без зайвих клопотів.
Що це за рукавички?
У наборі – одноразові рукавички, вже просочені спеціальною емульсією. Тобто нічого додатково наносити не потрібно. Просто одягаєте їх на чисті руки, трохи чекаєте – і все готово! Звучить дуже просто, але результат справді приємно дивує.
Як вони працюють?
зволоження шкіри:
У мене часто з’являється відчуття сухості рук, особливо взимку, коли включають опалення. Емульсія в рукавичках буквально “оживляє” шкіру. В її складі є:
• Колаген – додає пружності, шкіра стає більш гладкою, як після тривалого догляду.
• Екстракт лотоса – відчувається, як він заспокоює шкіру, якщо вона подразнена чи суха.
Догляд за кутикулою:
Я не люблю довго возитися з кутикулою, тому ці рукавички просто знахідка. Емульсія її розм’якшує, і після процедури можна легко все привести до ладу звичайною паличкою
Зміцнення нігтів:
Ще одна фішка – це амінокислоти кератину, які входять до складу. Після кількох використань помітила, що нігті виглядають здоровішими, не розшаровуються і не ламаються.
Як я використовую їх вдома:
Процедура дуже проста:
• Спочатку я ретельно мию руки і витираю насухо.
• Надягаю рукавички (вони добре сидять на руках, не ковзають).
• Залишаю їх на 15-20 хвилин. Під час цього можна займатися своїми справами: читати, дивитися серіал чи просто відпочивати.
• Знімаю рукавички, залишки емульсії масажними рухами втираю в шкіру.
Жодного зайвого бруду чи незручностей – це для мене величезний плюс.
Що мене підкупило?
• Економія часу. Не потрібно купувати окремо крем, олію для кутикули чи засоби для нігтів – усе в одному.
• Комфорт. Поки рукавички роблять свою справу, я можу спокійно займатися іншими речами.
• Результат. Уже після першого використання руки виглядають доглянутими, а шкіра – м’якою та зволоженою.
Мій досвід:
Я використовую ці рукавички раз на тиждень, і цього цілком достатньо, щоб підтримувати руки у гарному стані. Особливо вони виручають після прибирання чи роботи з водою, коли руки стають сухими.
Shelly – це мій улюблений спосіб зробити домашній догляд ефективним і при цьому максимально простим.
Коментарі (0)