wowmom

Дуже бюджетний, але такий класний корейський ББ-крем

Дуже бюджетний, але такий класний корейський ББ-крем

Привіт, красуні!

Мені дуже подобаються корейські тональні засоби та ББ-креми, бо вони, як правило, класно перекривають недосконалості, і мають красивий вологий фініш. Я пробувала і популярний Enough Collagen в різних версіях, і Missha BB Cream, і такий хайповий Purito, але, чесно, вже втретє повертаюся до супер бюджетного, але такого класного бб Holika Holika Aqua Petit.

Він для мене супер комфортний крем на кожен день, який натурально виглядає на шкірі, і чудово тримається.

Дуже бюджетний, але такий класний корейський ББ-к�рем

У Holika Holika є декілька версій ББ крему - Moisturizing, Shimmering, Clearing та Aqua, але саме Aqua мені сподобався найбільше.

До речі, в нього є ступінь захисту від сонця - SPF 25.

ББ-крем Holika Holika Aqua Petit Bb Cream має середньо-світлий віддінок з холодним рожевим підтоном, який непогано підлаштовується під мій колір обличчя.

За текстурою він доволі густий, але його легко можна розподілити як пальцями, так і вологим спонжем.

Мені 31 рік, і в мене сухий тип шкіри. На кожен день, я обираю тональні засоби, у яких середнє перекриття, і натуральний фініш.

Мені важливо, щоб загальний тон обличчя виглядав рівномірно, без ефекту маски.

Частіше за все, для нанесення я використовую вологий спонж, бо цей спосіб для мене найшвидший. Бб крем дуже легко тушуються.

Holika Holika Aqua Petit Bb Cream не надто сяючий, але і не глухо матовий, і це дуже класно. Він виглядає, як своя шкіра. ББ-крем не конфліктує ні з кремовими продуктами, ні з пудрами.

Тобто в його поведінці у мене немає абсолютно ніяких питань.

І пори він мені не забиває.

Якщо зафіксувати ББ-крем пудрою, то тримається він дуже добре на протязі всього дня. Звісно він може зникнути у зоні навкола носа та на підборідді, але в цілому загальний вигляд пристойний.

Також він не підкреслює мені сухі ділянки.

Я майже ніколи не повторюю тональні засоби, бо зараз на ринку таке величезне різноманіття, але Holika Holika Aqua Petit Bb Cream - це той ББ-крем, який ніколи не підводить, і який хочеться мати в своєму арсеналі.

Я вважаю, що його якість набагато вище за ціну.

Дякую за увагу 😘

25 грудня, 2024
wowmom
25 грудня, 2024