Бальзам для зони навколо очей від Vichy
AQUALIA THERMAL
Цей бальзам мені дістався у подарунок до замовлення засобів від Vichy.
Компактне упакування, помповий дозатор, невеликий об’єм і гарний флакон на моїй полиці, це якщо кратко описати цей засіб ззовні.
А тепер детальніше про вміст.
Обʼєм флакону 15 мл, помповий дозатор-найкращій винахід для баночок, щоб засіб у банці не контактував з повітрям і моїми пальчиками на постійній основі.
Консистенція гелева, напівпрозора, блакитного кольору.
Для використання достатньо одного натискання і буквально горошину, так гель поглинається добре, інакше засіб буде зайвим, а якщо наносити навколо ока, то може протягом дня трохи стікати у кутик ока, тут мені ця особливість не дуже сподобалась, тому не використовуйте багато засобу і робить легенький масаж для кращого поглинання.
У складі засобу є кофеїн та гіалуронова кислота, завдяки яким зона очей дійсно зволожена і зранку ваші набряклості можуть за рахунок цих компонентів трохи зійти.
Я маю хронічні «синці під очима» і косметолог порадила мені вводити ретинол у догляд і по її словах таких гелів для моєї шкіри буде вже трохи недостатньо. Тому я буду шукати більш поживний варіант або дійсно пробувати засіб з ретинолом, який мені і порадила косметолог.
Цей засіб чудово підійде для дівчат, в яких зона очей не проблемна і не потребує максимального зволоження.
Якби мені було років на 10 менше, я б точно використовувала такий базовий зволожуючий гель для уникнення появи мікр о зморшок, але ж досвід приходить з часом і я той час трохи втратила. Але ніколи не пізно підібрати правильний віковий догляд.
В загальному, мені сподобався цей базовий гель, лінійка має ще кремові текстури, можливо саме такі на моїй шкірі спрацюють краще, прикріплюю саме кремову текстуру.
Тож, дівчата, бережіть себе і піклуйтесь про зону навколо очей заздалегідь, цей засіб Вам допоможе 💕
Коментарі (0)