Найстійкіша з найстійкіших! Помада, з якою я планую зустрічати Новий Рік
Maybelline Superstay Matte Ink
Привіт, красуні
Вже зовсім скоро ми всі будемо відзначати Новий Рік, тож саме час продумати свій святковий макіяж так, щоб він був максимально яскравим і стійким.
Я, наприклад, взагалі працюю 31 грудня з самого ранку до вечора, і мені необхідно засоби, які будуть триматися на обличчі ідеально майже добу, а це задачка не з легких.
Але я впевнена, що у цей святковий день, зі мною точно буде помада Maybelline Superstay Matte Ink, бо такої залізобетонної стійкості ви навряд чи десь знайдете.
Одразу скажу - я дуже-дуже люблю цю помаду, попри її мінуси у вигляді липості, та доволі специфічній резиновій формулі.
В палітрі віддінків я знайшла для себе два ідеальних кольора, які вже повторювала не один раз - це 65 Seductress та 15 Lover.
Я не знаю чому, але саме 15 Lover просто якийсь супер-мега витривалий в носці, і тримається на губах дуже довго, навіть якщо їсти жирну їжу.
Це такий красивезний рожево-ліловий ві ддінок, який не виглядає надто холодним. Він досить виразний, але при цьому я спокійно його можу використовувати і більш спокійних образах.
15 Lover - помада, яка прикрашає губи.
Щоб Maybelline Superstay Matte Ink вас радувала, і чудово трималася, треба знати невеличкі нюанси.
По-перше, губи повинні бути зволоженими, але не жирними.
По-друге, наносити помаду краще максимально тоненько, і не намагатися її нашаровувати.
І в-третє, через пару хвилин після використання, треба промокнути липкий шар сухою серветкою.
Готово!
Залишилося тільки запастися двохфазною рідиною для зняття макіяжу, бо звичайна міцелярка її майже не бере.
Можна їсти, пити, і не переживати, що з губами щось не так.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)