wowmom

Найстійкіша з найстійкіших! Помада, з якою я планую зустрічати Новий Рік

Привіт, красуні

Вже зовсім скоро ми всі будемо відзначати Новий Рік, тож саме час продумати свій святковий макіяж так, щоб він був максимально яскравим і стійким.

Я, наприклад, взагалі працюю 31 грудня з самого ранку до вечора, і мені необхідно засоби, які будуть триматися на обличчі ідеально майже добу, а це задачка не з легких.

Але я впевнена, що у цей святковий день, зі мною точно буде помада Maybelline Superstay Matte Ink, бо такої залізобетонної стійкості ви навряд чи десь знайдете.

Одразу скажу - я дуже-дуже люблю цю помаду, попри її мінуси у вигляді липості, та доволі специфічній резиновій формулі.

В палітрі віддінків я знайшла для себе два ідеальних кольора, які вже повторювала не один раз - це 65 Seductress та 15 Lover.

Я не знаю чому, але саме 15 Lover просто якийсь супер-мега витривалий в носці, і тримається на губах дуже довго, навіть якщо їсти жирну їжу.

Це такий красивезний рожево-ліловий віддінок, який не виглядає надто холодним. Він досить виразний, але при цьому я спокійно його можу використовувати і більш спокійних образах.

15 Lover - помада, яка прикрашає губи.

Щоб Maybelline Superstay Matte Ink вас радувала, і чудово трималася, треба знати невеличкі нюанси.

По-перше, губи повинні бути зволоженими, але не жирними.

По-друге, наносити помаду краще максимально тоненько, і не намагатися її нашаровувати.

І в-третє, через пару хвилин після використання, треба промокнути липкий шар сухою серветкою.

Готово!

Залишилося тільки запастися двохфазною рідиною для зняття макіяжу, бо звичайна міцелярка її майже не бере.

Можна їсти, пити, і не переживати, що з губами щось не так.

Дякую за увагу 😘

26 грудня, 2024
wowmom
26 грудня, 2024