Від новлення волосся з L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular
Крок 2. Професійна змивна сироватка
В минулому дописі розповіла про шампунь з цієї серії, який чудово підійшов моєму освітленому та пористому волоссю.
Наступний крок в догляді Absolut Repair Molecular, який пропонує бренд, це змивна сироватка. Вона застосовується після шампуня, довгої витримки не потребує, рівномірно розподіляється по волоссю і змивається.
Скажу одразу, з усієї серії, цей засіб для мене самий спірний.
Пробний флакончик містить 75 мл сироватки, цього достатньо для 4-5 використань.
Запах сироватки дуже інтенсивний, різкуватий, залишається на волоссі і після змивання, і після застосування маски. Більш того, цей запах надовго просочує навіть шкіру рук.
За текстурою сироватка рідка, трохи слизька, вона не містить силікони та мінеральні олії. В складі пептиди та 5 амінокислот, які за обіцянками виробника здатні відновлювати волосся з 1 використання.
Мої враження:
Після нанесення сироватки на вологе волосся воно одразу стає плотнішим, а на дотик жорсткішим. Ніякої гладкості після змивання не відчуваю, волосся наче сплутане, мочалисте. Дуже хочеться нанести мега-поживну маску. Маска з цієї серії виправляє ситуацію: розгладжує та пом'якшує волосся. Але в поєднанні шампунь + маска вигляд волосся значно кращий, ніж тріо шампунь + сироватка + маска.
Враження про змивну сироватку Absolut Repair Molecular в мене неоднозначні: наче візуально волосся виглядає гарно, але на дотик воно жорстке.
Коментарі (0)