PILIRINA 💛💙

Кольорова пінка: купатися стало ще цікавіше з Tink kids

А я намагаюся урізноманітнити водні заняття всілякою доглядовою атрибутикою. Однією із останніх цікавинок стала дитяча кольорова піна для ванни Bubble Gum.

Її переваги:

👶 Підходить для чутливої шкіри малюків з 3+ років

🌿 Натуральні інгредієнти забезпечують м'яке очищення.

💧 Зволожує та захищає шкіру від сухості.

🍃 Без штучних барвників, але воду трішки фарбує у фіолетовий колір.

Вона дійсно дарує дитині гарний настрій під час купання. У складі гідролізовані молочні протеїни сприяють зволоженню та гладкості шкіри, а алантоїн має заспокійливий і захисний ефекти.

Текстура піни густа, швидко розчиняється у воді і наповнює ванну кімнату солодким ароматом жувальної гумки, але пахне не хімозно. Хоча сама консистенція має червоне забарвлення - шкіру зовсім не фарбує. Розчиняючись у воді пінка стає фіолетовою. Я так розумію колір залежить від кількості засобу. Я ж ллю не багато - пінка все одно пишна.

Як використовую? 🫧

Наливаю невелику кількість пінки у ванну під струменем води до утворення густої піни. Можна лити прямо у воду, але я використовую звичайний ковшик, який ставлю під струю - так її виходить більше. Після купання обовʼязково змиваю засіб зі шкіри малюка проточною водою.

Перевагою цієї кольорової піни є те, що після купання, у мене немає необхідності відмивати ванну спеціальними засобами, бо пігмент у неї не такий вже і активний, як здається на перший погляд, не забарвлює емаль ванни.

Ця пінка створена для гри у воді. Можливо не така вона вже і корисна. Тут варто памʼятати, що виробник її рекомендує використовувати з трьох років, але стільки ж веселих емоцій ми від неї отримуємо коли купаємося. Звичайно ж рекомендую спробувати цю цікавинку! 🫧

А вам як вона?

27 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
27 грудня, 2024