До цього праймеру я взагалі не думала, що мені потрібен праймер
Nyx Plump Right Back
Привіт, красуні!
Я завжди вважала, що найкраща база під макіяж - це звичайний зволожуючий догляд, який підходить за вашим типом шкіри. Але, останнім часом, мені стали попадатися відгуки від професійних візажистів та улюблених блогерів про праймер Nyx Plump Right Back, який не тільки готує шкіру перед нанесенням косметики, а і подовжує стійкість тонального крему.
Я знаю, що у Nyx взагалі найкращі бюджетні бази під тіні, тож вирішила спробувати чарівну дію і бази для обличчя. Тим паче, святкові макіяжі неодмінно мають бути стійкими.
Nyx Plump Right Back має дуже яскравий флакочик об'ємом 30 мл. Тут класний механізм подачі самого засобу, який дозволяє використати праймер до останньої краплі.
За текстурою база гелева, але не відчувається надто силіконісто, якщо порівнювати, наприклад, з праймером Maybelline Baby Face.
Пахне Nyx Plump Right Back також дуже приємно.
В мене суха шкіра, схильна до лущеннь. Перед макіяжем я, зазвичай, намагаюся гарно зволожити обличчя, але тим не менш, після нанесення праймеру я відчула просто колосальну різницю.
Nyx Plump Right Back утворює своєрідну невидиму плівку, яка наче повністю розгладжує рельєф. Виглядає це так, ніби шкіру обличчя обтягнули поліетиленовим пакетом, проте відчуття важкості немає.
А ще праймер липкий, і саме цей ефект забезпечує стійкість макіяжу.
Я дуже переживала, що мені буде важко розтушовувати тональний крем, але страхи виявилися марними, адже тон лягає на шкіру просто ідеально.
Не знаю, чи можна так робити, чи ні, але я також наношу Nyx Plump Right Back під очі, щоб заповнити зморшки. Тоді консилер точно не скатується і не підкреслює текстуру.
Стосовно того, скільки треба праймеру на все обличчя - я натискаю двічі на дозатор, і цієї кількості мені достатньо.
Чи подовжує стійкість макіяжу праймер Nyx Plump Right Back?
Однозначно так! Я це перевірила в екстремальних умовах.
Справа в тому, що я працюю перукарем, і в день можу обслуговувати від 10 до 30 клієнтів. Самі розумієте - сухе повітря, постійно увімкнений фен, всюди волосся... Але, навіть в кінці робочого дня, я була ду же здивована побачивши в дзеркалі макіяж в дуже пристойному вигляді. Це взагалі шок!
І останнє... Я вкотре впевнилася, що Nyx - королі у створенні баз.
До цієї яскравої баночки я взагалі не думала, що мені потрібен праймер для обличчя. Тепер буду ловити і Nyx Marshmallow Primer на знижках, бо дуже цікаво його спробувати і порівняти з Nyx Plump Right Back.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)