Як я вик ористовую олію «Стоп оніхолізис» Shelly Podology Care
Вартий уваги ‼️
Ще кілька років тому я стикнулася з оніхолізисом і знаю, як важко відновити нігті після такого пошкодження.
Зараз я використовую олію як профілактику для своїх здорових нігтів і передала її мамі, щоб допомогти їй відновити нігтьову пластину. Результат є, і він вартий зусиль!
🟡 Ось як правильно використовувати цей засіб, щоб був результат :
1. Підготовка нігтів
Перш ніж наносити олію, потрібно ретельно підготувати нігті. Це дуже важливий етап:
• Зніміть будь-яке покриття з нігтів (лак, лікувальні засоби тощо).
• Вимийте руки чи ноги теплою водою з милом, щоб видалити бруд та жир.
• Якщо є можливість, зробіть невелику ванночку для нігтів із теплою водою і морською сіллю – це допоможе розм’якшити шкіру та підготувати нігті до кращого засвоєння олії.
⚫️ Нанесення олії
Олія має зручну консистенцію та аплікатор, тому використовувати її легко:
• Нанесіть кілька крапель олії безпосередньо на пошкоджену ділянку нігтя. Якщо ніготь відшаровується, переконайтеся, що засіб потрапив у простір між нігтем і нігтьовим ложем.
• Легкими масажними рухами втирайте олію в нігтьову пластину та шкіру навколо. Масаж покращує кровообіг і допомагає компонентам краще проникати вглиб.
🔴 Регулярність – запорука успіху
Щоб отримати помітний результат, потрібно застосовувати олію щодня. Рекомендовано:
• Використовувати засіб двічі на день – вранці та ввечері.
• Після нанесення на ніч можна одягнути бавовняні рукавички або шкарпетки, якщо лікуєте нігті на ногах. Це посилить дію засобу.
🟤 Додаткові рекомендації
• Не забувайте дезінфікувати інструменти для догляду за нігтями, щоб уникнути поширення бактерій або грибка.
• Уникайте агресивного впливу на нігті (наприклад, не використовуйте металеві пилки чи жорсткі засоби для зняття лаку).
• Якщо нігті відшаровуються сильно, спробуйте носити взуття, яке не здавлює пальці, та уникати зайвого навантаження на уражену зону.
⚪️ Чому це працює?
Завдяки натуральним компонентам – фарнезолу, олії евкаліпта та чайного дерева, – засіб одночасно бореться з бактеріями, заспокоює запалення, зміцнює нігтьову пластину та стимулює її відновлення. Мама помітила, що вже через кілька тижнів нігті стають щільнішими, відшарування зменшується, а вигляд значно покращується.
Цей засіб – справжня знахідка для тих, хто хоче не лише вилікувати, а й зберегти красу та здоров’я своїх нігтів.
Коментарі (0)