PILIRINA 💛💙

Тестую аромати у пробних версіях Avenue Des Parfums

Величезний плюс маленьких форматів: отримуючи пробники, можна розносити 2 мл і безпомилково обрати відповідний аромат та замовити його у повномірі.

Фужерний жіночий аромат. Тут яскраво відчуваю лаванду з цитрусами і кедровими нотками, якими всідається на шкірі. Беззаперечно він хітовий і, впевнена, вже має масу шанувальників. Жіночний, яскравий, піднімає настрій. Радує, що не монотонить, а розкривається з часом, що дивно для такої бюджетної композиції.

Чи має схожість з Libre YSL? Так, напрямом. Але класична версія Лібре має ще масу компонентів у піраміді і більш насичена і густа. Hot San Paulo - простіший, але за свою вартість звучить красиво і довго. Стійкість у ньому вражає, очевидно за рахунок ванільних нот. Чи хотіла б я собі повну версію? Мабуть, так. Є щось, що чіпляє мене у ньому.

Цей аромат я щиро вважаю аналогом Narciso Rodriguez в українській інтерпретації.

Маю його у своєму арсеналі, про нього вже писала допис, якщо кому цікаво:

https://makeup.com.ua/ua/product/1402885/

Тут відчуваю кокетливо-грайливий дует соковитого, стиглого персика та білої, садової троянди, які доповнює теплий, деревний сандал з відтінком дуже ніжних, ледве вловимих на фоні пачулі. Мускус концентрований, але він абсолютно не дратує ні мене, ні оточуючих.М'який і жіночний, приємно огортає і йде у тонкий пудровий шлейф Родрігеса. Його ні з чим не сплутаєш. Стійкий. На моїй холодній шкірі сидить як прибитий.

Зачарував. Планую взяти повнорозмір для сина. Хоч це і чоловічий аромат, який дійсно схожий на Explorer від Montblanc, але мені дуже сподобався, хоча на собі його не бачу. Він маскуліний. Не унісекс, на жаль.

Це не авентусоподібний аромат, як про нього пишуть, у ньому чітко відчувається саме чоловіча солодка пряність з цитрусовим присмаком, як у якісних люксових парфумів. Є деяка мильність за рахунок амброксану. Гарний аромат для чоловіків. Достатньо стійкий, цікавий і комплементарний.

А у вас які улюбленці з усієї лінійки Avenue de parfums?

27 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
27 грудня, 2024