Хочете покажу свій улюблений крем від зморшок під очима?
Так, це Naturals Eye Contour Cream від грецького бренду BIOselect. Грецька органіка, яка дійсно працює! 🇬🇷
Зараз, у 40 років, мені вже потрібен крем, який може вирішити глобальні завдання: живлення, зволоження, розгородження дрібних зморшок, підтримка тонусу.
Зазначу, що особливість грецької косметики BIOselect не тільки у тому, що вона веганська, навіть складники не тестуються на тваринах, а ще має спеціальні, визнані світовими експертами, сертифікати, що підтверджують її органічнісь та якість: cosmebio, cruelty free, ecocert, icea, vegan.
Цей дійсно унікальний Naturals Eye Contour Cream поєднує в собі найкращі інгредієнти для шкіри. Основу складає активна речовина, отримана з соняшника, яка забезпечує інтенсивне зволоження та живлення ніжної шкіри навколо очей. Цей природний інгредієнт допомагає зменшити набряки та темні кола, даруючи свіжий та відпочилий вигляд.
Заглянемо до активів у складових:
🌸 Екстракт ехінацеї - природний захисник, що зміцнює та заспокоює шкіру.
🍈 Органічна оливкова олія глибоко зволожує та живить, ідеальна для ніжної шкіри навколо очей.
🌰 Арганова олія багата на вітаміни та антиоксиданти, допомагає відновити еластичність шкіри.
🥑 Олія авокадо - джерело корисних жирів, що забезпечують інтенсивне живлення.
🌿 Екстракт оливкового листа - природний антиоксидант, що захищає від вільних радикалів.
🌱 Масло коноплі заспокоює та відновлює, роблячи шкіру м'якою та сяючою.
Крем має досить цікаву текстуру, яку я, наприклад, бачу вперше у засобі для очей. Вона трохи тягуча. Не дивлячись на це, розподіляється відмінно. Для мене він більш поживний, ніж просто зволожуючий, хоча беззаперечно ці два фактори є у флаконі.
Наношу невелику крапельку на область під очима і подушечками пальців розподіляю вбиваючими рухами.
Після нанесення відчуваю зволоження, як після використання патчів під очима, шкіра насичена, відмінно зволожена.
Крім цього, крем прибирає набряклість та візуально - мілкі зморшки. Звісно, прибрати великі заломи ніякому крему не під силу, але вони трохи розгладжуються. І це дуже помітно.
Крем від BIOselect це для мене дійсно висока якість та виконання абсолютно всіх, заявлених виробником обіцянок. Naturals Eye Contour Cream - моя любов! Якщо закінчиться, обовʼязково повторю. Тож, ловіть мою щиру рекомендацію, якщо досі шукаєте якісний крем для очей.
Коментарі (0)