Ранкова рутина
Це вже третя зміна ранкової рутини за 6 місяців
Чомусь найчастіше закінчуються засоби з ранкової рутини. Хоча і вечірнім доглядом я не нехтую.
Майже всі мої засоби поділені на ранкові та вечірні. Тому вранці та ввечері повторюю лише засіб для вмивання. Все інше виключно щось для ранку, щось для вечора.
Зараз багато нових засобів маю. Деякі тестую протягом такого часу, який дозволяє залишити відгук.
- Пінка для вмивання від Hillary. Хороша, базова пінка, з хорошим складом. Приємно користуватися.
- Тонер від Celimax. Зволожувальний бар'єрний тонер. Гіалурована кислота, кераміди, алантоїн . Все що треба взимку. Це дуже комфортний засіб.
- Сироватка від Axis-Y. Хітовий продукт зараз. Ніацинамід, обліпиха, сквалан. Все для боротьби з пігментацією. 1.5 місяці користування і поки без видимих результатів. Хоча зараз будь яка пігментація не яскрава через сезон без сонця. Тому незнаю незнаю.
- Сонцезахисний крем від Skin1004. Всі його знають і хочуть спробувати. І я не виключення. Це сучасний спф на хімічних фільтрах. Комфортний, з доглядовим бонусом для шкіри. Гарно впитується. Немаю до нього ніяких претензій.
Коментарі (0)