PILIRINA 💛💙

Відкрила для себе натуральну магію олії каріте від Najel

Відкрила для себе натуральну магію олії каріте від Najel

Найджел - французький бренд, який спеціалізується на створенні органічних косметичних продуктів, натхненних природою. Від мила Алеппо до ароматних масел, у них кожен продукт виготовлений з любов'ю та турботою про шкіру.

Насправді я її придбала, бо мій малюк часто кусає губки і вони стали лущитися. У чотири роки, скажу відверто, гігієнічною помадою не хотіла йому їх мазати, бо там досить багато консервантів. І, начитавшись позитивних відгуків у інтернеті, спробувала цю олію наносити на ніч. Здивувалася, бо на ранок губки були повністю відновлені.

Чому я обрала саме Najel?

- 100% натуральні інгредієнти 🌱

- Екологічно чисте виробництво 🌍

- Традиційні рецепти, перевірені часом та мільйони задоволених користувачів у світі

Organic Shea Butter стала для мене відкриттям. Я жодного разу не пожалкувала за цю покупку. Вона зі мною скрізь.

Насправді олія глибоко живить шкіру корисними речовинами, робить її неймовірно м'якою і ніжною на дотик.

Інгредієнт лише один - 100% натуральна олія ши (каріте). Не містить консервантів і хімічних ароматизаторів!

Текстура не жирна, вона тане при нанесенні. Не залишає слідів на епідермісі та одязі, ідеально захищає шкіру від холоду і вітру та підходить навіть для волосся. Я часто наношу його на кінчики, щоб не вони не розшаровувалися на холоді.

Натуральна олія каріте - це справжнє диво природи, яке дарує шкірі неперевершену м'якість і зволоження. Ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої та чутливої. І навіть для малюків!

Виділила кілька причин, чому кожен із нас повинен мати таку баночку у себе вдома:

🌱Зволоження та живлення. Олія каріте глибоко зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладенькою. Ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри. Наношу під суху шкіру очей - живить ідеально!

🌱Захист та відновлення. Створює природний бар'єр, що захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, а також сприяє загоєнню дрібних пошкоджень.

🌱Антивіковий ефект. Завдяки високому вмісту вітамінів A і E, олія каріте допомагає зменшити появу зморшок і підтримує еластичність шкіри.

🌱Догляд за волоссям. Чудово підходить для догляду за волоссям, роблячи його більш м'яким, блискучим і слухняним. Кінчики волосся виглядають супер після нанесення.

🌱Заспокійливі властивості. Вона допомагає зменшити запалення та подразнення, що робить її ідеальним засобом після гоління або сонячних опіків. Ну тут універсальність зрозуміла.

Плюси Najel Organic Shea Butter:

💚 100% органічний продукт

💚 Глибоко зволожує та живить шкіру рук, губ та суху шкіру під очима

💚 Відновлює природній баланс шкіри у холод

💚 Підходить для догляду за волоссям

Спробуйте обовʼязково цей універсальний батер від французького бренду Najel і відчуйте, як ваша шкіра стає ніжною, як шовк. Ідеальний вибір для тих, хто цінує натуральний догляд та екологічність. 👍

28 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
28 грудня, 2024