PILIRINA 💛💙

It’s perfect! Розкішний набір для щоденного догляду за сухою та чутливою шкірою від Hillary

It’s perfect! Розкішний набір для щоденного догляду за сухою та чутливою шкірою від Hillary

Якщо ви, як і я, страждаєте взимку від сухості шкіри і бачите лущення від перепаду температури, цей набір — справжній порятунок. Він не лише живить, але й відновлює природний баланс вологи. Кожен продукт ретельно підібраний для вибагливої, сухої шкіри і має красиве пакування. Ідеально для подарунку під ялиночку.

Подивимося що всередині?🤔

Хоч я маю комбіновану шкіру, взимку без нього не обходжуся, бо сезон перепаду температури висушує окремі ділянки шкіри обличчя до лущення. Цей крем забезпечуюче їй дійсно глибоке зволоження та захист.

🥑 Масло авокадо у складі живить та відновлює, надаючи шкірі м'якість і еластичність. А сквалан, відомий своїми антиоксидантними властивостями, допомагає утримувати вологу, роблячи вашу шкіру сяючою та здоровою.

Цей крем відноситься до корнеотерапічних, оскільки містить високий відсоток натуральних масел.

🔍 Що таке корнеотерапія? Це науково обґрунтований метод догляду, який акцентує увагу на верхньому шарі шкіри - роговому шарі. Завдяки спеціально підібраним засобам, корнеотерапія допомагає відновити баланс вологи, зменшити чутливість та покращити текстуру шкіри.

Додатково розглянула кожен актив у складі окремо:

🥑 Авокадо живить та зволожує шкіру, надаючи їй природного сяйва.

💪 Аргінін - амінокислота, яка допомагає відновити шкіру та підтримує її еластичність.

🌟 Вітамін Е - потужний антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів і зберігає її молодість.

💧 Гіалуронова кислота забезпечує інтенсивне зволоження, роблячи шкіру гладенькою та пружною.

🧴 Мочевина допомагає утримувати вологу, забезпечуючи тривале зволоження.

🌿 Пантенол заспокоює та відновлює шкіру, надаючи їй м'якості та ніжності.

💧 Сквалан - легка олія, що швидко вбирається, роблячи шкіру шовковистою та зволоженою.

Ідеальний крем для тих, хто шукає натуральний та ефективний догляд. Раджу придивитися тим у кого дуже суха шкіра, бо він гарно зволожує, на холодну пору ідеальний. Алергії не викликав. Достойний екземпляр у лінійці від Hillary, який мені чимось нагадав давно забутий, але такий улюблений крем на морозну погоду від Eucerin - Anti-Age Elasticity, але в рази дешевший, бо той зараз коштує як 70% набору.

Спеціально розроблена для сухої та чутливої ​​шкіри, ця пінка забезпечує делікатне очищення без відчуття стягнутості. Відчуваю, що вона дійсно не порушує гідроліпідний баланс шкіри, бо після використання не відчуваю стягнутості. Вона має рівень pH 5,5. Також ніжну, але досить щільну текстуру, косметичний, приємний аромат.

💧 Склад збагачений скваланом та олією авокадо, які інтенсивно зволожують та заспокоюють шкіру, залишаючи її м'якою та свіжою.

Використовую як основний етап змивання, бо вона приємна. Легкий щоденний макіяж змиває в нуль із першого разу, бо на спонжі з тоніком не лишається тонального.

Бомбезний! Він настільки ніжний, моїй шкірі з ним максимально комфортно та вона після нього дійсно зволожена.

Збагачений натуральними екстрактами алое, дійсно заспокоює подразнення, зменшує почервоніння та надає шкірі свіжості. Містить у складі гіалуронову кислоту та вітаміни С і Е.

Ідеально підходить для щоденного догляду, допомагає відновити природний баланс шкіри та підготувати її до нанесення крему або сироватки.

Насправді ця сироватка - справжній еліксир молодості для мого обличчя. Вона глибоко зволожує, надає шкірі сяйва. Не містить у складі парабени та сульфати. Не скочується під тональним кремом. Має легку текстуру, швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості чи тяжкості. Після використання шкіра стає неймовірно м'якою на дотик. Ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, не обовʼязково сухої, особливо у зимовий період, коли шкіра потребує додаткового догляду.

🌿 Основні переваги:

- Інтенсивне зволоження

- Зменшення дрібних зморшок

- Підвищення пружності шкіри

- Натуральні компоненти

Завдяки унікальній формулі, сироватка ефективно бореться з ознаками втоми, трохи зменшує темні кола та набряки, надаючи погляду свіжості.

Має легку гелеву текстуру, яка економно розподіляється під очима. Не викликала жодних алергічних реакцій, хоча я до них схильна.

🌿 Натуральні компоненти дійсно забезпечують глибоке зволоження та живлення, роблячи шкіру навколо очей еластичною.

Має такі потужні активи у складі:

🌱 Алое вера заспокоює та зволожує ніжну шкіру навколо очей, зменшуючи почервоніння та подразнення.

🍃 Зелений чай - антиоксидант, що бореться з вільними радикалами та допомагає зменшити набряки.

Кофеїн стимулює мікроциркуляцію, зменшуючи темні кола та набряки, надаючи погляду свіжості.

Це мій щоденний помічник від втоми та стресів, бо останнім часом недосипи під очима стали перетворюватися на заломи.

Рекомендую звернути на неї увагу! Аромат неймовірний👌

Відверто кажучи, з ним познайомилася вперше. Дуже цікавий засіб.

Насправді убтан – аюрведичний засіб для догляду за шкірою, який, як виявляється використовують вже тисячі років, але я з ним зустрілася вперше у свої 40. Це суміш натуральних інгредієнтів, таких як трави, спеції, борошно та глина, які разом створюють ніжний скраб для обличчя. Він допомагає відлущувати мертві клітини, очищує пори, покращує текстуру шкіри.

На вигляд це порошок якогось рудого кольору з глиняним ароматом. Коли змішую з водою, він перетворюється на консистенцію, схожу на маску, яка прекрасно відшліфовує відмерлі клітини шкіри, робить шкіру гладкою і рівною.

Використовую його у щоденній рутині догляду, щоб зменшити чорні крапки-пори на обличчі. І він справляється з цим на відмінно, вони дійсно стають візуально меншими!

Для мене це якесь відкриття! Дуже сподобався у дії.

Побалуйте себе натуральним доглядом і відчуйте, як ваша шкіра стає м'якою та шовковистою. Вважаю, що цей розкішний набір - ідеальний спосіб зробити приємне собі коханій, близькій подрузі, сестрі чи мамі. Цей набір дійно розкішний! ✨

Я у захваті! 🤩

29 грудня, 2024
PILIRINA 💛💙
29 грудня, 2024