Мій сяючий експрес-макіяж у святкову ніч
Коли часу мінімум, а результат потрібен на максимум:-)
Привіт, красуні!
Про класну стійку помаду я вам вже розказала, про чудовий праймер, який буде тримати тональний крем цілий день - також, тож тепер настав час поділитися з вами, який я буду робити макіяж очей у цю новорічну ніч.
Справа в тому, що 31 -го грудня я працюю на роботі з самого ранку, а це означає, що часу на утрішні збори - буде мінімум. Я вирішила нічого креативного не вигадувати, але все одно додати красивих сяючих акцентів.
"Зірочками" мого святкового образу будуть мультихромні тіні-голографіки від українського бренду VD Cosmetics та глітерна туш від Maybelline.
Я дуже пишаюся, що в нашій країні є бренди, які випускають неймовірно фантастичні тіні, якими легко користуватися. VD COSMETICS для мене став відкриттям цього року.
Зараз в моїй колекції всього два віддінки з їх осінньої колекції, але зупинятися на цьому я не збираюся.
Для свого святкового макіяжу я обрала віддінок "Казкова русалка".
Це унікальний мультихром-голографік, який переливається рожевим, бірюзовим і золотистим сяйвом. Він поєднує в собі тисячі блискіток, які ніжно відблискують на очах.
Наносяться тіні як пензлем, так і паль цем, і вони не осипаються.
Вловити цю красу на камеру просто не можливо, але, повірте мені, що люди навколо будуть робити компліменти вашим очам.
В цілому мій новорічний макіяж буде складатися з таких кроків.
Використовую консилер Rimmel Multi-Tasker у якості бази під тіні. Він дуже стійкий і класно вирівнює тон шкіри.
Далі я розтушовую світло-рожевий віддінок тіней у складку, і затемнюю зовнішній куточок бордовим кольором. Якщо у вас нормальні тіні, то цей процес займає одну-дві хвилини максимум.
Наступним кроком, я наношу спракл на всю рухому повіко пензлем. Для більшої яскравості, я можу взяти праймер для глітеру від Nyx, але це зовсім не обов'язковий етап.
Найскладніше в цьому макіяжі - зробити дві однакові стрілки, але це для мене не проблема взагалі.
Я малюю стрілки вже більше 15 років:-)
Щоб візуально збільшити очі, також профарбовую слизову білим кайалом.
І останнє - наношу свою улюблену чорну туш, і чекаю поки вона повністю висохне.
А щоб отримати ефект "сніжинок" на віях, я використовую Maybelline Sky High Space Diamond.
Це дуже прикольний сяючий топер, який чудово прикрашає святковий образ.
Весь процес макіяжу очей в мене буде займати не більше 10 хвилин, але результат вийде неймовірно гарним.
Я в захваті від всіх цих засобів, особливо від тіней мультихромів та глітерної туші Maybelline.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)