Зволожувальна помада від Dark Blue Cosmetic
Ніжний і елегантний відтінок 293 🩷
Зволожувальна помада для губ від db Cosmetic у відтінку 293 Elegance Luxury зачаровує цікавим дизайном і гарним зволоженням губ.
Цю помаду я використовую у комбінації з іншою, бо саме цей рожевий відтінок на моїх губах виглядає трохи блідо і не так гарно, як у комбінації.
На першому фото тільки ця зволожувальна помада, на другому - комбінація з помадою від Quiss, тут є лінк на мій допис про неї, якщо когось зацікавить 😊
https://club.makeup.com.ua/post/51014/
І на третьому фото я поєднала цю помаду і нанесла блиск для губ від LCF.
Характеристика
🎀Об'єм:
4.25 g
Ця помада виглядає досить мініатюрною, але все-таки я не користуюся нею кожен день, то і вистачає її на довго.
🎀Виробник:
Італія
🎀Склад:
Lanolin Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetyl Acetate, Ethylhexyl Hydroxystearate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Ethylhexyl Palmitate, Propylene Glycol Ricinoleate, Ceresin, Paraffin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, VP / Hexadecene Copolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Acetylated Lanolin Alcohol, Tocopheryl Acetate, Lauryl Methacrylate / Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Fragrance, Benzyl Benzoate, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Farnesol, Limonene, Linalool, Geraniol
🎀Зручність використання і дизайн
Мені дуже до вподоби дизайн цього тюбику. Дуже естетично і ніжно. Такий гарний дизайн легко запам'ятовується.
Також сам колір і ті квіти виглядають гармонійно. Тюбик виготовлений з гарних матеріалів і кришечка дуже добра і функціональна у використанні.
Така легенька і вузенька помада точно знайде собі місце у косметичці, всюди можна брати з собою.
Ця помада дійсно зволожує і рівномірно лягає на губи. Навіть при використанні з іншими засобами буде виглядати гармонійно і чарівно.
Крім цього є ще інші відтінки, вони трошки схожі на цей, але все-таки відрізняються. Коли я обирала цю помаду у магазині, то мені здалося, що цей рожевий відтінок буде найкращим вибором, але зараз думаю, що темніший відтінок став би найулюбленішим 🩷
Коментарі (0)