Кузя Ю-а

Неймовірний подарунок від клубу і мій захват!

В боксі були :

• Тканинна маска Enough.
  • Шампунь для волосся з арагоновою олією Dikson.
  • Есенція зволожуюча SVR.
  • Аромат Furla Pura.
  • Чоловічий аромат Iceberg.
  • Аромат narciso rodriguez.

Одразу почну з Narciso Rodriguez All Of Me, бо аромат - фурорний!

Я вражена яскравістю нот! Взагалі для мене він такий, як фруктово/солодкий десертик! Але в боксі було ще два аромати і два засоби в тревел форматі)

Кому цікаво - сідайте зручно і читайте) обіцяю без лонгріда. Коротко і по суті. Але це не точно 😂

А коротко і по суті - купляйте все 🤣

Так от аромат -Narciso Rodriguez All Of Me - він такий теплий, такий аромат обіймашка! :)

Початкова нота відкривається свіжістю магнолії, що дарує відчуття чистоти та ніжності.

У «серці» аромату розкриваються бурбонська герань і троянда центифолія, утворюючи теплий і романтичний акорд.

Шлейф поєднує чуттєвий мускус із солодко-деревними нотами сандалового дерева, надаючи аромату глибини та стійкості.

От він мій фаворитик )

Iceberg Change The Flow — це сміливий аромат для чоловіків, які точно не бояться виділятися.

Початкові ноти поєднують гострий імбир, освіжаючий гіркий апельсин і витончений шафран із деревним відтінком.

У «серці» звучать землисто-пряні акорди тютюнового листя, доповнені чуттєвими нотами шкіри.

Шлейф завершує композицію мінеральною амброю, кедром і бальзамним сандалом, створюючи незабутню глибину.

Мені чомусь нагадали масляні тягучі аромати. По типу landor. По типу взагалі lost cherry)))

Специфічний аромат. Син сказав, що він унісекс. Однозначно вартує спробувати у форматі пробніка.

Аромат гарний, але взагалі не стійкий. От пшикнула, занюхала, пропав. Чи це він мені так підходить? Хоча навряд. Гарний, але я його майже не чую. Доречі, цікаво, чому таке можливо?

Хоча, це дійсно доволі легкий жіночний аромат.

Квіти і цитруси. На щодень - ідеально. Та й ціна копійчана. Загалом, чи брати?! ... то швидше брати. Але я так і не зрозуміла, що із стійкістю. Починайте з пробніків.

Шампунь – справжній топ! Я досить вимоглива, але для мене головне, щоб не обтяжував волосся, і тут усе ідеально.

Волосся ніби не лише очищене, а й зволожене. Мию голову раз на тиждень, максимум два – частота не змінилась, що теж плюс.

Завдяки аргановій олії волосся стало блискучим і більш слухняним. Цікаво спробувати його в парі з бальзамом, адже такі засоби зазвичай краще працюють разом. Загалом враження дуже позитивні!

Тут - однозначно топ. Шкіра в моменті насичується.

Давно мріяла спробувати щось від SVR, тому саме ця есенція в боксі стала для мене приємним сюрпризом.

Вона має легку, дещо густішу текстуру та прозорий колір, а аромат практично відсутній. Використовую її вранці: наношу на очищену шкіру обличчя, а через кілька хвилин доповнюю догляд кремом. Спочатку наливаю невелику кількість у долоню, потім акуратно розподіляю по обличчю. Інакше не нанести. А на ватний диск шкода 😳

Есенція моментально поглинається шкірою, не створює липкості чи жирного блиску, хоча шкіра набуває помітного сяйва.

Зволоження неймовірне – шкіра виглядає свіжою, гладенькою й наповненою. Здається, навіть дрібні зморшки стали менш помітними. Результат справді вражає!

Так, уявляєте скільки я отримала подарунків?

Ну з маскою все просто. Вона класична.

Маска має зручне лекало з ідеальними вирізами, щільно прилягає до обличчя. Есенції вдосталь, залишки легко розподілила на шию та декольте.

Нанесла на очищену шкіру, тримала 15 хвилин. Жодного дискомфорту.

Результат: шкіра зволожена, сяюча, пружна, з рівним тоном і свіжим виглядом. Загалом, норм і як завжди Корея не підводить.

02 січня, 2025
Кузя Ю-а
02 січня, 2025