Фаворити 2024
Ділюсь своїми косметичними фаворитами 2024 🎄
Шановний читачу та учаснику клубу вітаю тебе з прийдешнім новим 2025🎄
Бажаю здійснення всіх мрій та бажань ✨
А поки пропоную зануритись в пост про мої косметичні фаворити 2024 💄
І почати я хочу з моїх фаворитів по догляду за шкірою.
Цього року було багато відкриттів та пошуків тих самих засобів що впадуть в серденько моїй шкірі 🩷
І такими засобами стали :
Зволожувальний тонер з гіалуроговою кислотою від Joko Blend - чудовий зволожувальний тонер, який готує шкіру до подальшого етапу.
Сироватки від Mermade - цього року мені вдалось протестувати 3 сироватки - вітамінізовану, заспокійливу та антивікова. Кожна з них дієва та результативна.
Ензимна пудра від Biono - любовна працююча любов.
Декоративна косметика
Тональна основа від Lamel Cloud matte - тональна основа, яка захопила сердечка багатьох. І моє також ❤️
Кольорові туші від Colour Intense в колаборації з Mavka - мій дуже вдалий кольоровий експеримент. Лавандова, мятна та блакитна туші стали чудовим доповненням моїх макіяжів та привернули велику кількість уваги.
Праймер під тіні від Ln Pro - мій перший праймер для тіней та початок знайомства із цим чудовим українським брендом.
Хайлайтер в стіку від Maybelline - моє відкриття цього року завдяки моєму project pan. Кремові хайлайтери однозначно вартують нашої з Вами уваги.
Парфумерні фаворити
Цьогоріч в цій категорії ідилія продуктів від 🇺🇦 виробників.
22 аромат від Amazing Aroma - став чудовим замінником мого улюбленого Linderdit Eau de Parfum, якого на жаль вже ніде не можна придбати. Стійкість аромату тішить.
Buenos Aires від Avenue Des Parfums - став чудовим початком знайомства з цим брендом та улюбленим пряним осіннім ароматом 🍁 Стійкість цього аромату також чудова.
Фаворити засобів для вуст
Олійка для вуст від Ln Pro - вона нереальна і дуже кайфова 😍
Чудово зволожує, не липне і довго тримається на губах. Щаслива, що цьогоріч відкрила її для себе.
Лаковий блиск для губ від Colour Intense - мій осінній фаворит, причому всі 5 кольорів, які я придбада 😄
А які Ваші цьогорічні фаворити ?
Коментарі (0)