Мій 2-й аромадифузор від Avenue Des Parfums
І знову 💜
Як тільки закінчився аромадифузор Citrus &Floral, його місце зайняв теж Avenue Des Parfums. Але на цей раз вирішила спробувати аромат Fruits & Chrysanthemum.
Поєднання солодких фруктових нот з ніжним квітковим ароматом створює неймовірну атмосферу затишку та гармонії.
Піраміда аромата така:
Початкова нота: Ананас, Апельсин, Яблуко;
Нота серця: Хризантема, Жасмин, Троянда;
Кінцева нота: Білий мускус.
Фрукти відчуваються в міру солодко, з кислинкою, мені навіть ввижаються ноти сухофруктів: сушеного яблучка, кураги. Квіти розкриваються дуже ніжно, духмяний жасмін в цій композиції лунає тихо, троянда теж ледь вловима, напівпрозора. В композиції лідирує легка трав'янистість та квітковість хризантем.
Особливо люблю аромадифузори бренда за їх гарний дизайн. Флакон виглядає стильно, ідеально вписується в будь-який інтер’єр. А ще це гарна ідея для подарунка на будь-які свята.
Розхід аромату досить економний, минулого флакончика вистачило на 3 місяці, правда не всі палички використовувала, а тільки 4, цього було достатньо для невеликої вітальні.
Наостанок хочу дати невелику пораду:
При відкритті нового флакончика, ви побачите пластикову пробку. Раджу її не викидати, а десь приберегти. Коли будете їхати з дому на кілька днів/тижнів, або треба буде перевезти флакончик (всяке буває), дістанете палички та закриєте цією пробкою. Отже, збережете ароматичну рідину від зайвих витрат, коли нікого немає вдома, або проливання при перевезенні. І якщо просто захочете перепочити від цього аромата, просто закриєте і відставите на якийсь час.
Коментарі (0)