Пі нка для вмивання обличчя з ензимами граната
Sane
Колись давно у мене була пінка від Sane з протеїнами пшениці і вона мені дуже подобалася. Тепер вирішила спробувати й інші варіанти від цього виробника. Зупинила свій вибір на пінці для вмивання обличчя з ензимами граната.
Серед інших від Sane, ця вирізняється тим, що має щіточку. Я полюбляю такий формат, бо завдяки такій насадці можна забезпечити додатковий масаж і більш ретельне очищення. У користуванні це зручно і практично.
Об'єм: 150 мл.
Формула засобу: без sls/sles, без парабенів.
У складі містить ензими граната, які допомагають відлучити ороговілий шар.
Пінка випускається в затемненому пластиковому флаконі, з прикріпленою на помпі щіточкою. Зроблена вона з прозорого силікону, має м'які і приємні до шкіри щетинки.
Конструкція зроблена якісно. Помпа легко натискається і крізь отвори пінка заповнює собою усю щіточку. На виході вона об'ємна, і пухка, немов хмаринка.
Аромат має дуже приємний і ненав'язливий, я відчуваю щось легке фрук тове.
Користуватися цією пінкою одне задоволення. Завдяки делікатній формулі засіб дуже м'яко очищує, без будь яких проявів агресії до епідермісу.
Взагалі, моє очищення обличчя проводиться в декілька етапів. Спочатку міцелярною водою я видаляю туш, також використовую гідрофільний бальзам, чи олійку, а вже потім інші вмивашки. То ж від них очікую вже якісного доочищення від бруду і залишків косметики, а ця пінка чудово з цим справляється. Вона ефективно прибирає себум і сліди макіяжу, в процесі не викликає ніяких неприємних відчуттів, не подразнює, очі не пече. Очищує максимально бережно, та при цьому ретельно.
Завдяки щітці додатково отримую ніжний масаж. Доречі, вона легко знімається, якщо треба і легко миється.
Після вмивання цією пінкою присутнє повноцінне відчуття чистоти і свіжості, шкіру зовсім не сушить і не стягує; вона ніби наповнюється сяйвом і наче підсвічується з середини, приємна на дотик, м'яка і гладенька.
Дуже сподобалася ця пінка, впевнена, що вона буде на повторі, бо я полюбляю такі комфортні засоби.
Коментарі (0)