Кузя Ю-а

Avenue Des Parfums Legend New York

Avenue des Parfum Legend New York — гідний близнюк Creed Aventus

Це справжній витвір мистецтва у світі нішевої парфумерії! Avenue des Parfum — це аромат, який точно знає, як підкорити серця. Його чисті, витончені ноти буквально звучать в унісон із легендарним Creed Aventus, але з додатковою глибиною та неймовірною стійкістю.

Мій чоловік у захваті, адже цей аромат став його фаворитом. А я? Я відверто скажу: це щось більше, ніж захоплення — справжній парфумерний оргазм! Цей аромат звучить неймовірно сексуально та елегантно на чоловіках, підкреслюючи їхню впевненість і стиль.

Соковитий індійський ананас, грайлива чорна смородина, теплий дубовий мох і чуттєва амбра створюють надзвичайну композицію, яка одночасно знайома і унікальна. Avenue des Parfum Legend New York — це бездоганний «брат» Aventus, але зі своєю витонченою досконалістю.

Браво, Avenue des Parfum! Цей шедевр тепер назавжди з нами!

Avenue des Parfum Legend New York — невагома хмаринка розкоші

Ах, цей аромат! Щоразу, як розпилюють його, створюється справжня невагома хмаринка — не просто парфуму, а витвору мистецтва. Дозатор чудово працює, рівномірно розпилюючи аромат, дозволяючи повністю насолодитися цим шедевром. І справді, це нішева магія, яка огортає витонченістю і незабутніми емоціями.

А що по відчуттях?

Це дорогий, вишуканий фруктово-шипровий аромат із тонким східним акцентом. Для мене він має особливу сентиментальність: нагадує аромати, які любив мій батько, привезені з далеких країв. Його звучання — це історія про мужність, силу, незалежність і впевненість.

Avenue des Parfum Legend New York- це вибір самодостатніх чоловіків, які знають собі ціну і цінують найкраще. Божественний, позачасовий аромат, який не можна не любити!

Що по нотах?

• Яскравий старт: індійський ананас, чорна смородина, бергамот і яблуко — це вибух соковитої свіжості та енергії.
  • Елегантне серце: береза, жасмин, листя пачулів і троянда — квітково-деревна гармонія, яка надає аромату глибини та чуттєвості.
  • Шлейф: амброві ноти, ваніль, дубовий мох і мускус — теплий, стійкий і благородний, із ноткою східної загадковості.

Ця композиція ідеально підходить для тих, хто цінує багатогранність і гармонію, поєднуючи свіжість, чуттєвість і глибину.

30 грудня, 2024
Кузя Ю-а
30 грудня, 2024