Олія-еліксир для ро сту волосся Joko Blend
Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
Як на мене, то супер дієва олійка!
Еліксир-олійка для шкіри голови — знахідка для здорового волосся!
Ця олійка стала для мене справжнім відкриттям у догляді за шкірою голови. Його текстура легка, засіб має приємний жовтий відтінок, який у мене легко змивається без жодних залишків. На шкірі плям не помічаю, а волосся сушу темним , чорним рушником. Але засіб все ж таки змивається стандартною рутиною, тому плям бути й не може.
Наношу олійку за 30 хвилин до миття волосся, і це ідеальний час, щоб засіб подіяв. Головне, що він зовсім не обтяжує волосся! На відміну від деяких інших засобів, після цього засобу не залишається жирності, а шкіра голови відчувається свіжою, чистою й «дихає» на повну.
Це справжній мастхев для тих, хто хоче дбати про чистоту шкіри голови, не турбуючись про обтяження чи зайву сальність волосся! А й до цього, лікувати, зміцнювати та посилювати здоров'я волосся.
В олійки гарний дозатор, що видає достатньо засобу для нанесення зонами.
Відзначу повторно жовтий колір та цікавий аромат. Щось травяне. Проте він приємний та в міру насичений.
Я мию голову доволі рідко. Тому засіб використовую раз в тиждень.
Проте, відмічу не ріст, а швидше зменшення випадіння волосся. Спробувала багато засобів в такому стилі і маю що розказати. Тому читайте і далі мої пости.
Для кращого ефекту я спробувала наносити під шапочку душову, і це працює просто чудово! Такий тепловий ефект підсилює дію еліксиру, зігріваючи шкіру голови і ще більше активуючи процес зміцнення та живлення.
А цей засіб - працює) А от щодо росту - поки нічого не скажу, напевно треба ще довше користуватися.
Коментарі (0)