Leeloo_5th

Ефективний тандем для демакіяжу

Ефективний тандем для демакіяжу

4-й день адвент-календаря порадував двома продуктами в travel версіях.

Очищувальна гідрофільна олія з пробіотиками Dr.Ceuracle Pro Balance Pure Cleansing Oil - це засіб для глибокого та мʼякого очищення шкіри. Продукт забезпечує ефективне видалення макіяжу та забруднень, одночасно живлячи та зволожуючи шкіру. Підходить для всіх типів шкіри, містить комплекс олій (жожоба, макадамія та оливкова), завдяки чому забезпечує живлення та зволоження; віт.Е захищає від вільних радикалів, бергамот і грейпфрут мають антиоксидантну дію, а комплекс з 5 пробіотиків зміцнює шкірний бар’єр та сприяє балансу мікрофлори.

Гідрофільними оліями я користуюсь вже не перший рік, тому маю з чим порівнювати. Цей засіб має приємний цитрусовий аромат, звичайну для олій консистенцію (маслянисту, але не густу), при контакті з водою перетворюється на емульсію білого кольору та чудово видаляє навіть стійкий макіяж. Очі від використання олії не печуть, шкіра не подразнена та не стягнута.

Наступним етапом демакіяжу обовʼязково має бути пінка або гель для вмивання, в моєму варіанті це кремова піна для очищення з пробіотиками

Dr.Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam. Цей продукт мені настільки сподобався, що я обовʼязково куплю повнорозмірну версію. По-перше пінка неймовірно економна, по-друге вона дає дуже якісне очищення.

Виробник обіцяє помʼякшувальну, заспокійливу та живильну дії, антиоксидантний ефект та навіть захист від передчасного старіння. Я того звісно не очікую, але мені ця пінка для вмивання сподобалась у використанні саме в вечірній рутині - як другий етап демакіяжу після гідрофільної олії. Плюс я ніколи не використовую агресивні засоби для вмивання двічі на день, тільки ввечері; зранку я користуюсь очищувальною емульсією від CeraVe.

Тому можу рекомендувати кремову піну для вмивання від Dr.Ceuracle для глибокого очищення та демакіяжу особливо власницям(-кам) жирної шкіри як я🤗.

30 грудня, 2024
Leeloo_5th
30 грудня, 2024