Cherevatenko Viktoriya

Фаворит серед моїх парфумів 2024

Передноворічний допис про парфуми, які мені дуже сподобались. З фото ви бачите, що це Mugler Alien Hypersense. Також ви напевне помітите, що блискучий ковпачок я трішки зламала (oh no!), тому з цими парфумами треба поводитись обережніше). А ще їх можна наповнювати заново, вони якраз зламались, коли перевірялась ця функція.

Mugler Alien Hypersense — нові парфуми, які крім ефектного трейлера мають дивовижний аромат. Запах асоціюється в мене з елегантністю і вишуканим біомом, де поміж квітів сяють коштовні прикраси. Навіть самі парфуми наповнюються у дещо, схоже на дорогоцінний камінь. Тут не тільки фіолетовий колір, а ще й мʼякі переливання в сонячно-гарячі відтінки заходу сонця на горизонті. Стійкий і яскравий аромат, який попри це є легким і свіжим, наповнює ауру енергією і відновлює внутрішній дух свободи і сили.

Зовсім скоро почнеться 2025 рік, тому бажаю вам провести цей час щасливо і використати улюблені парфуми. А можливо, ви знайдете нові фаворити. Тоді на вашій поличці парфумів буде ще більше гордості. З радістю прочитаю про ваші парфумні знахідки в цьому клубі.

Фаворит серед мої�х парфумів 2024