#myfavoritebottle2024
Вітаємо красуню клубу з днем народження!
Сьогодні народилась зірочка MakeupClub saybeautyk
І я хочу побажати тобі здійснення всіх мрій, благополуччя, щастя і нових звершень
Ти чарівна♥️
Також хочу побажати всім в Новому Році мирного неба та всіх благ. Нехай вас оберігає Бог і реалізуються всі плани🙏🏻
А я долучаюсь до челенджу від нашої іменинниці
Насправді обрати 1 продукт мені доволі важко було, тому я обрала 3)
В цьому році я зазнала кардинальних змін, а на наступний рік взагалі планую каре😄 ну і звичайно багато нового
Я відмовилась від доглядової косметики, то ж нічого з цієї ніші я не оберу.
Я постійно шукаю нові баночки для свого волосся, то ж і тут обрати фаворита мені важко
А от декоративна косметика зі мною завжди, навіть коли я місяцями ходжу без макіяжу, потім сідаю за магічний бʼюті столик та починаю чаклувати
І завжди до рук мені трапляються саме ці засоби
Отримала я їх для створення відео на сторінку бренду, але це такі скарби, що годі було і бажати
- Неймовірний сяючий хайлайтер, який видно з космосу. Я його наношу постійно, а особливо люблю наносити як тіні, таке сяйво, постійно отримую питання «що це за тіні»
- Палетка тіней. Це 4 універсальних (як на мене) кольори, які і на кожен день, і на свято підійдуть. Неймовірна пігментація, стійкість
- Блиск для губ з дуже смачним ароматом, з захистом спф15 і екстрактом гранату. Такий комфортний на губах, що всі інші поряд не стоять
І взагалі погляньте на естетику, на пакування, я в захваті. Приємно тримати в руках і користуватись
Ось тут детальний огляд:
https://club.makeup.com.ua/post/43458/
Тому це моя щира рекомендація вам, а також це мої фаворити 2024, яких я заберу і продублюю в 2025. Особливо хочу блиск в іншому кольорі
Обіймаю вас дівчатка, до зустрічі в новому році♥️
Коментарі (0)