Crumb крем для рук
Santal&cardamom
Скільки я дивилась на ці стильні кремчики для рук. Але коли придбала нову трохи більшу сумку, то там зʼявилось місце для цієї малютки.
Обирала я якщо чесно по пакуванню, мені не хотілось чогось яскравого, а хотілось саме нейтрального кольору, тому обрала такий металевий.
Крем виглядає неймовірно стильно, можна чіпляти на карабін, можна взяти міні версію для сумочки або більший для дому.
Сама туба не дуже тверда, мʼякенька, крем легко відкривається за допомогою кришечки і легко видавлюється необхідна кількість.
Аромат сандал&кардамон, оточуючим не дуже подобається, але для мене це дивний, але цікавий аромат. Він пахне мені деревом з нотками пряного кардамону та спецій. Нагадує нішевий, важкий аромат. На руках тримається дуже довго.
Написано, що у складі є антиоксиданти, вітаміни та гамамеліс. Крем швидко вбирається у шкіру, не залишає жирності чи некомфортної плівки, а дуже добре живить та зволожує руки. Шкіра дуже мʼяка, дитяча. Я дуже задоволена цією спонтанною покупкою, бо крем справді супер.
Коментарі (0)