Ананасовий кондиціонер д ля волосся
Пахне просто неймовірно
Я вже давно шукала засіб, який зробив би моє волосся не лише гладеньким, але й доглянутим, без обтяження і шкідливих компонентів. Garnier Fructis Ананас перевершив усі мої очікування! 💛
По-перше, упаковка одразу привертає увагу. Яскравий, «тропічний» дизайн створює позитивний настрій і нагадує про літній відпочинок. Пляшка зручно лежить у руці, а дозатор видає оптимальну кількість засобу.
Що сподобалося:
- Натуральність: В складі 97% компонентів природного походження – це величезний плюс для мене, адже я прагну звести до мінімуму використання хімії в догляді за волоссям.
- Легке розчісування
- Аромат: Легкий, солодкий і приємний аромат ананаса – він не нав’язливий, але залишається на волоссі довго, додаючи свіжості.
- Ефект живлення: Волосся стало м’яким, гладеньким і виглядає більш здоровим вже після першого застосування. Бальзам додає блиску, і навіть кінчики виглядають доглянутими.
- Веганський продукт: Формула без компонентів тваринного походження, що підкреслює турботу бренду про екологію.
Особливо підходить для тих, хто має довге волосся, адже він сприяє зміцненню структури і запобігає ламкості. Також приємно знати, що пляшка підлягає переробці – Garnier піклується про природу!
Результат
Після місяця використання я можу впевнено сказати, що мій догляд за волоссям перейшов на новий рівень. Я готова рекомендувати цей бальзам усім, хто шукає ефективний, приємний і натуральний продукт.
Мій рейтинг: 10/10. Garnier Fructis «Ананас Superfood» – це справжній суперфуд для волосся! 🍍
Коментарі (0)