Гель для брів від Colour Intense, що по фіксації?
Colour Intense Brow Shape Clear Gel Quick Fix
Усім привіт! Що, що, а гелем для брів я користуюся на постійній основі, кожного дня. Тож частенько купую нові засоби для укладки волосків. Іноді доповнюю свій асортимент воском чи милом для брів, а так прозорий гель для брів - мій мастхев. Дуже подобається Fix&Brow від Eveline, він дійсно добре тримає брови і надає чіткої форми.
Та цього разу вирішила спробувати новинку для себе, а саме гель для брів Colour Intense Brow Shape Clear Gel Quick Fix. Він ненабагато дешевший, буквально 10-15 грн різниці, але мені було цікаво, наскільки добре він буде працювати.
Упаковка досить звичайна, прозора з чорною ручкою і щіточкою. Сам гель прозорий, на перший погляд, навіть жовтуватий, але так цього не видно і на бровах теж. Об'єм трішки більший, 9 мл. А що щодо стійкості?
Зазвичай я спершу наношу проти росту, а вже потім вкладаю "по ворсу)". Щіточка зручна, вміру довга і добре вичісує гель. На жаль, немає відчуття такого собі "бетонування", як було з моїм любимчиком від Евеліна, але і цей гель непогано фіксує брови, загалом форма тримається і брови на дотик стають щільніші і грубіші. Протягом дня, пара волосків вибирається з натовпу і починає трішки блукати і дивитися в інші сторони, але більшість залишаються вкладені.
Що важливо, білого нальоту гель не залишає! Тож, підсумовуючи, гель для брів від colour intense мені сподобався, від себе віддам йому 8/10 балів нашої уявної шкали оцінювання. Я б купила таких парочку, щоб і вдома і з собою в мене був такий засіб для укладки брів, і лайфхак від мене: ним також можна пригладжувати волосся, так званий, бебі-хеєр. Я так часто роблю, справді дуже зручно.
А на цьому мій відгук на перший косметичний продукт у моїй косметичці від colour intense підходить до кінця. Дякую за прочитання цього посту, зустрінемося зовсім скоро. На все добре!
Коментарі (0)