Purito Cica Clearing BB cream
ВВ-крем з екстрактом центели+порівняння з іншими кремами 🌞
Я завжди користувалася корейським популярним ВВ кремом від Missha https://club.makeup.com.ua/post/37439/ якщо ж мені хотілося ще легшого та непомітнішого покриття, для цих цілей у мене є ізраїльський сонцезахист із тоном від професійного бренду Holy Land https://club.makeup.com.ua/post/37960/ за посиланнями мої огляди на них.
Скажу відразу, ці креми мене повністю влаштовували і жодних нарікань у мене на них немає. Але в makeup club я стала часто бачити відгуки на корейський ВВ крем від Purito, і моя цікавість взяла гору.
Своє знайомство почала з пробника у відтінку 23, тк у Missha я використовую такий самий номер і він мені відмінно підходить
Найпопулярніші це 13 і 15 для світлошкірих дівчаток та 21 і 23 для тих, хто темніший.
Додала фото з інтернету з порівнянням відтінків, можливо комусь допоможуть при виборі
BB — це тональна основа, яка вирізняється легкістю, а також корисними властивостями. Cica Clearing BB cream бренда Purit допоможе вам досягти ідеального тону, без ефекту маски на обличчі та відчуття важкості. Крем не забиває пори і не провокує виникнення закритих комедонів. Екстракт центели азійської, який міститься у складі, вітамінізує шкіру, допомагає їй налагодити внутрішні процеси і засяяти на повну красою і молодістю. ВВ ідеально підійде для щоденного використання, особливо у спекотні літні дні.
Особливості Cica Clearing BB cream від Purito:
- підлаштовується під тон вашої шкіри;
- перекриває недосконалості і робить макіяж бездоганним;
- має сяйний фініш;
- містить у складі екстракт центели азійської, яка активізує синтез гіалуронової кислоти і нормалізує рівень гідратації шкірного покриву;
- ніацинамід робить клітини менш сприйнятливими до впливу різних чинників навколишнього середовища;
- бореться зі зморшками і робить їх непомітними;
- забезпечує захист епідермісу від дії ультрафіолетових променів;
- підвищує бар'єрні властивості шкіри;
- заспокоює запалення, активізує процеси відновлення клітин і прискорює загоєння ранок;
- не створює липкий або жирний шар;
- формула позбавлена важких ефірних олій, парабенів і ароматизаторів;
- підійде для всіх типів шкіри;
- уповільнює процеси старіння шкіри.
Порівняння
Почну з того, що всі 3 засоби не дивлячись на різні відтінки відмінно підлаштовуються під мій колір шкіри і взимку і влітку. У мене немає якихось явних проблем, які мені потрібно перекривати, є пару судин куперозу яки корейські BB мені перекривають. Всі три креми різні за щільністю, але якщо у вас явні проблеми, які треба перекрити, цих кремів може бути не достатньо.
Мені вони відмінно вирівнюють тон шкіри і надають легкий відтінок засмаги, наношу тонким шаром вологим або сухим спонжем, на місця, які хочу перекрити, можу нанести 2 шари. Таким способом нанесення вони рівномірно розподіляються, не виглядають маскою на обличчі, не підкреслюють зморшки, не западають у пори. Протягом дня крема не окислюються і не змінюють відтінок.
Пори вони мені не забивають і прищів не провокують, моя шкіра нормального типу без висипів.
Так само я ЗАВЖДИ в ті дні коли використовую ВВ або крем з SPF очищаю шкіру гідрофільними маслами або бальзамами, після чого ретельно змиваю пінкою для обличчя.
Holy Land Найлегший з усіх трьох практично нічого не перекриває, але робить красивий здоровий відтінок шкіри. На свотчі має рожевий підтон. Представлений всього в одному відтінку, має SPF 30+, так само є з SPF 50+. Продається в обʼємі 50ml і 125ml в мʼякій тубі с кришечкою фліп-топ, найдорожчий
Missha Мій відтінок 23, має сірий підтон, коли побачила його вперше відтінок мене трохи налякав, була впевнена що він мені не підійде, але він чудово підлаштовується під мій відтінок шкіри. Другий за щільністю.
Має SPF 42+
Продається в обʼємі 20ml зі зʼємною кришечкою та 50ml з дозатором. Самий вигідний по цені, також можно придбати в найменшем обʼємі з трьох.
Purito На мій погляд він найщільніший, може перекрити невеликі почервоніння та легку пігментацію навіть з 1 разу. Металева туба з кришечкою, має один обʼєм 30ml, SPF 38+
Мені подобаються всі 3 засоби, з ними шкіра виглядає доглянутою, красивою та здоровою 🥰
Коментарі (0)