Rimmel Multi Tasker primer & Max Factor Serum foundation
Огляд двох тональних основ з подарункового боксу!
Всім привіт! Що ж, починаємо рік з розпаковок та тестування подарунків ☺️ Дані засоби я отримала за перемогу в челленджі "12 бʼюті-страв". Сьогодні мова піде про праймер з ефектом сяйва Rimmel та тональну основу-сироватку Max Factor. Щоправда, відтінки трішки не мої (особливо Макс Фактор), адже я білосніжна і в моєму арсеналі завжди розглядаються найсвітліші варіанти. Тим не менше, простестувала обидва засоби на обличчі та готова ділитись своїми враженнями.
Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin reset serum foundation
Ну і почнемо ми огляд з простішого - з того, що зовсім не моє по відтінку, та навіть мамі - буде добре тільки на літню засмагу.
Пакування тональної сироватки дуже добротне: скляна баночка з піпеткою для дозування. У мене відтінок 60-80 Light to Medium, та по моїм міркам це вже точно середній тон. Він підійде для смуглявеньких з теплим підтоном шкіри.
Серед переваг тональної основи є те, що в її складі міститься ніацинамід, бісаболол та токоферол. Завдяки ним вона має ще додаткові доглядові функції, такі як помʼякшення, зволоження та загоєння.
Текстура | Вигляд на обличчі
Стосовно покриття - важко судити, адже відтінок зовсім не відповідає моєму тону. Якщо оцінювати на відчуття - по щільності виходить від легкого до середнього. По текстурі засіб не густий, але й не вкрай рідкий, скоріше флюїдний.
Віддушка тут дуже ніжна, нейтрально-свіжа. Абсолютно не відволікає та не відчувається після нанесення. Тушується без проблем, не лягає плямами, не забивається в пори та не провалюється в складки. Найкраще брати невелику кількість та розтирати пальчиком, або ж вологим спонжем. Піддається нашаровуванню без ефекту маски. Має гарний сатиновий фініш, як здорова сяюча шкіра. Пробувала також на мамі - і він себе чудово показав! Для вікової шкіри підходить, а завдяки ніацинаміду та токоферолу буде ще й додатково доглядати та помʼякшувати шкіру (але будь-який тональний засіб я завжди наношу на підготовлену шкіру. Як база - зволожуючий/живильний крем залежно від сезону).
Загальне враження позитивне, тільки слід добряче засмагнути, щоб нею користуватись (навіть моїй мамі, на зиму трохи затемна). Мама в мене взагалі фанат тональної крем-пудри Max Factor Miracle Touch, тож нова баночка знайомого бренду тільки в радість. На останніх двох фото показую власне на своєму обличчі. Мені подобається це здорове сяйво - вона не виглядає маскою та не підкреслює рельєф. За це великий лайк. Тільки, відтінок слід підібрати заздалегідь, щоб не виглядати смаженим яєчком 😁
Rimmel Better than filters Multi Tasker
Охх, це найбільш бажана штучка останнього часу! Як раз я приглядала різні варіанти, адже такі підсвічуючі тональні праймери виготовляє чи не кожен бренд. Щоправда, не всі замасковують незначні нерівності чи надають рівномірний сяючий фініш. Почалась ця мода з Charlotte Tilbury, але тут є нюанс. Шкіра повинна бути в гарному стані, без шелушінь, розширених пор тощо. Адже сяючі мікрочастинки працюють як хайлайтер, а сам по собі тон-праймер не має щільного покриття, щоб затонувати більш помітні недоліки.
Ну і традиційно почнемо з пакування. Баночка приємна, скляна, до верху має незначне розширення. Кришечка пластмасова з тисненням логотипу Rimmel. У мене відтінок 002 Fair Light, і знову ж по градації не найсвітліший (але є ще 001, тому побіжу його затестити) та має легкий теплий підтон. Особисто мені чудово підійде на літню засмагу, зараз видимо теплить, хоч в сам засіб я закохалась. Виглядає на шкірі краще, чим Essence (чи це був Catrice 🧐), який я тестила на тижні. Тому, переходимо до текстури та нанесення.
Аплікатор | Загальні властивості
Пригадую, знайома колись просила їй замовити тональний від Rimmel в аналогічному пакуванні, тільки з сірою кришечкою. Це була серія "breathable", яка мала гарне натуральне покриття та користувалась попитом. Але особисто я ніколи не пробувала тональні засоби цього бренду, хоч придивлялась на них не раз. Так ось - там був аналогічний аплікатор для нанесення - широкий та зручний. Це не піпетка, з якої може деколи крапнути (це я про свій любимий Revolution Pro, кілька плям ним було поставлено), тут як консилер - тільки більший по розміру. Аромат у засобу відсутній.
Продукт можна використовувати самостійно - як легкий флюїд з сяйвом, або ж як сяючу базу під макіяж.
Свотч на руці
По текстурі він також флюїдний - не сильно рідкий. Перед застосуванням слід збовтати, хоч я не зауважила, щоб шиммер осідав на дно баночки.
На свотчі шиммеру наче й не видно - він не кидається в очі. Він не крупинками, що дуже тішить. Засіб дуже гарно розтушовується пальчиком/спонжем та дає healthy-glow фініш 😍 разом з легким тонуючим ефектом. На другому фото засіб розтушований, під різним кутом освітлення.
На обличчі
І знову ж таки я налякалась цього жовтуватого відтінку, проте після розтушовки спонжем получився тоненький шар. Тому і жовтизна не була настільки видною. Як бачимо - праймер може позиціонуватись і як тонуючий флюїд, адже злегка прибрав мою червоність на щоках.
На 2 слайді - шкіра на штучному освітленні без покриття. На 3 слайді - з покриттям в один шар.
Мені дуже подобається, як він лежить на шкірі. Значні недоліки зовсім не замаскує, але візуально вирівняє тон та надасть крутого вологого ефекту!
На сонячному о світленні
Він створює таку легку сяючу вуаль. На даних фото я його використала як праймер під тональний (нанесла ще Революшн на центральну частину обличчя - трішки на щоки, між бровами та на ніс). За рахунок сяйва текстура шкіри злегка підкреслюється.
На обличчі лежить дуже комфортно, невагомо. Має зволожуючий ефект, не стягує шкіру, не сушить. Саме такий засіб я і хотіла віднайти, тому обовʼязково спробую ще 001 відтінок.
Висновки
Тут в нас зібрались чудові варіанти комфортних тональних засобів. Max Factor більше про догляд з легким-середнім покриттям, а Rimmel - додатковий підсвічуючий ефект з ніжним тонуючим ефектом. Rimmel вже б точно був у моїй щоденній рутині, якби не ось ця легка теплинка. Тому обовʼязково розгляну найсвітліший відтінок, бо засіб дуже й дуже достойний!
Коментарі (0)