Шампунь, який зволожує та відновлює...
Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся від L'Oreal Professionnel 🔥
Привіт, мої любі дівчатка!
Хочу поділитися з вами чудовою новиною: я стала однією з учасниць, яким вдалося протестувати професійну лінійку для волосся від L'Oreal Professionnel ❤️
Посилочка приїхала в стильному чорному пакетику. Всередині на мене чекали три тестувальні засоби та інформаційна вкладка, яка дозволяє ознайомитися з продукцією без потреби шукати інформацію в інтернеті. Дуже зручно!
Особливо мені сподобався формат travel size (75-100 мл), адже пробники по 2 мл навряд чи б дали змогу оцінити продукт і його ефективність.
Перший етап: професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся.
Про нього і поговоримо сьогодні!
Шампунь приїхав у м’якій пластиковій тубі об’ємом 100 мл (повнорозмірний варіант має 300 мл). Упаковка зручно закривається кришечкою типу flip-top. Консистенція густа, білого кольору, добре піниться, що робить його економічним у використанні.
Аромат — насичений, свіжий, із цитрусовими нотками. Використовуючи цей шампунь, одразу відчуваєш себе в професійному салоні.💆🏼♀️
Що мене приємно здивувало?
❤️Під час миття волосся не сплутується й не стає жорстким, а навпаки, насичується вологою.
❤️Після сушіння феном волосся менше пушиться, стає більш гладким і доглянутим. Навіть кінчики візуально приборкані 💇🏼♀️ Тепер задумуюсь чи варто їх підстригати 😅
Додаю фото після використання всієї лінійки та сушки феном, моє волосся натуральне, без ботоксу чи кератину, також я не використовувала прасочку. Ефект чистий, лише завдяки використанню L'Oreal Professionnel.
Розглянемо склад і як він працює?
Цей шампунь створений на основі м’яких ПАР, тому він безпечний, як для шкіри голови, так і для довжини!
Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine — м’які очищувальні агенти, що не агресивно впливають на шкіру та волосся.
Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Amodimethicone, Dimethicone Copolymer — полімери й силікони, які надають гладкість, блиск і запобігають статиці.
Cetrimonium Chloride — кондиціонуючий агент із додатковими антисептичними властивостями.
Glycerin — утримує вологу, запобігаючи сухості волосся.
Citric Acid — регулює рівень pH, роблячи продукт дружнім до шкіри голови.
Salicylic Acid — бореться з лупою, очищує шкіру.
Амінокислоти (Glycine, Serine, Tyrosine, Glutamic Acid) — підтримують текстуру волосся та сприяють його здоров’ю.
Мої висновки :
Він є безпечним навіть для фарбованого волосся, а також для волосся після кератину чи ботоксу. Завдяки м’якій дії шампунь ефективно очищує шкіру голови, не пошкоджуючи структуру волосся.
Завдяки зволожувальним і кондиціонуючим компонентам шампунь запобігає сухості та ламкості волосся. Це робить його чудовим вибором для тих, хто хоче відростити довге та здорове волосся — значно кращим, ніж звичайні шампуні з масмаркету.
Так, його ціна трохи вища за середню, але засіб дуже економний у використанні, тому його вистачить значно довше, ніж звичайного шампуню. А ще, завдяки його формулі, можна зекономити на салонних процедурах з реконструкції волосся.
Моєму волоссю він підійшов, і я задоволена результатом! Далі поділюсь враженнями про інші продукти з набору!