Олена Романюк

Комплекс вітамінів та мінералів Oh! Mega

Комплекс вітамінів та мінералів Oh! Mega

Я уважно стежу за своїм здоров'ям, і бачу, що вчасні візити до профільних лікарів, адекватний і регулярний прийом комплексів чи окремих груп вітамінів можуть допомогти підтримати оптимальний стан організму. Мені подобається комбінація вітамінів групи В в комплексі Oh! Mega, це те, на чому тримається моя нервова система, в цілому, цей комплекс буде ідеальною добавкою в раціон для жінок і чоловіків.

Далі, мої враження від прийому вітамінно-мінерального комплексу Oh! Mega

Пакованння - картонна коробка, 3 блістери по 10 таблеток в кожному, інструкція. Коробка яскрава, важко не помітити і пропустити прийом вітамінів.

Споживання - дорослим і дітям від 12 років по 1 капсулі під час прийому їжі, запивати великою кількістю води.

Склад - напишу коротко, вітамін А (у повноцінній добовій дозі), вітаміни С, Е, група В (майже усі), фолієва кислота, вітамін D3 (менше 1000 IU), залізо, кальцій, йод, цинк, селен, мідь.

Склад, дійсно, комплексний, буде вдалим варіантом і для жінок, і для чоловік.

Єдине, що точно ні, це діти, через дозування вітаміну А, краще вже з 14 років.

Уточнюю не просто так, маю досвід в призначенні вітаміну А для дитини, як комплексної підтримки зору.

Формат порції комплексу - це капсули, яскраво-фіолетового кольору. Я вперше п'ю капсули такого кольору 😅.

Розмір, приблизно, з фалангу пальця. Ковтаються без проблем

Аромат та присмак - відчутні, особливо, поки тримаєш на язиці. От чомусь вони дуже характерні, я не розумію, чи це оболонка капсули, чи барвник, чи це вітамін А?

Негативних проявів з боку ШКТ за час прийому не було

Які ж враження та ефект?

Я вже зауважила, що останні роки приділяю ще більше уваги здоров'ю, через стрес, вік, також, мій сон далекий від нормального відпочинку, по не залежним від мене причинам.

Тому, різноманітні комплекси чи групи вітамінів є стабільно в моєму житті, в основному їх призначають мені терапевт чи гінеколог, і звісно, я вже чітко бачу ефект від прийому тієї чи іншої баночки.

Група вітамінів В у комплексі Oh! Mega відчувається спокійним та зібраним станом моєї нервової системи, немає того ефекту, коли за лічені секунди певний травмуючий епізод доводить тебе до жахливого стану.

Залізо та мікроелементи - профілактика анемії, мені вдалося трохи підняти показники, це дуже важко, але прогрес є завдяки спеціaльним препаратам, тепер, продовжую з Oh! Mega.

У цілому, якщо описувати ефект, то я відчуваю себе добре, з урахуванням усіх особливостей теперішнього часу 😅

Тож, на темні пори роки, вітамінно-мінеральні комплексі особливо важливі для підтримки організму, звісно з врахуванням усіх індивідуальних чи вікових потреб.

02 січня, 2025
Олена Романюк
02 січня, 2025