Відкриваю для себе світ парфумів

Можна сказати що це моє перше знайомство з повноцінними парфумами, бо до цього я користувалась чисто для настрою містами Victoria Secret і купляла одну копію якогось відомого парфуму, якою майже не користувалася. В цей раз я почитала відгуки на Makeup club та вирішила спробувати для себе парфуми Mareve(про другий куплений парфум напишу в окремому пості), і хочу поділитися враженнями як дівчина, яка ніколи до цього майже не мала досвіду😁

Спершу одразу після використання аромат мені здався надто сильним та дорослим(мені 25, але я все ще відчуваю себе дуже молодою ахах), тож спершу він мені не дуже сподобався. Але потім....

Потім він настільки розкрився, що я просто закохалася у цей парфум. Нотки карамельної кави переходили у м'який та вишуканий жасмін, залишаючи на кінець деревні ноти та ваніль. Спершу трохи різкуватий, східний запах по-справжньому розкрився і я можу з упевненістю казати, що цей аромат я буду використовувати часто і тоді, коли захочу відчути себе вишуканою та спокусливою, бо він наче дурманить та манить до себе, однозначно рекомендую!