Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7
Sane Cleansing And Whitening Mask
Я добре знайома із косметикою Sane, а те, що пробувала, від даного виробника, завжди залишало гарні враження.
Ця маска одна з перших цього бренду, судячи з відгуків на Makeup (а їх вже 2000+) вона вже стала легендою. Давно хотіла її спробувати і перше знайомство розпочалося з пробника, який дістався мені у подарунок при купівлі косметики. Ефект від маски мені сподобався, тому незабаром у мене вже опинилася повна її версія.
Об'єм: 75 мл.
Маска представлена в пластиковій м'якій тубі. Мені імпонує оформлення засобів у білих кольорах, виглядає естетично.
Кришка зруч на, відкидна, щільно закривається.
Маска білого кольору, не густої консистенції, має приємну кремову текстуру. Завдяки своїй структурі, вона дуже легко розподіляється по обличчю.
Запах виражений слабо, він приємний і ненав'язливий.
Дія маски направлена на відбілювання, освітлення, очищення, зняття запалення, проти пігментних плям, розгладження і тонізування.
Призначення по типу шкіри: жирна, комбінована, нормальна.
Активні компоненти складу: біотин, вітамін А, вітамін Е, вітаміни, гамамеліс, пантенол, цинк.
Маску слід наносити тонким шаром на чисту і суху шкіру. Тримати потрібно в середньому 10-15 хв. Застосовувати рекомендується не менше 3-ьох разів на тиждень.
На обличчі вона абсолютно комфортна, у мене не виникло жодних неприємних відчуттів, тобто якоїсь негативної реакції зовсім не було (ні печіння, ні почервоніння). Засіб не дає охолоджуючого, чи навпаки зігріваючого ефекту.
За відведений час, маска практично не застигає, легко змивається, а якщо треба прискорити цей процес, то можна це зробити за допомогою спонжа.
Ефект після мене приємно вразив. Маска ефективно очищує епідерміс, ретельно очищує пори, роблячи чорні цятки менш помітними, звужує пори. Візуально вирівнює тон і рельєф шкіри, помітно відбілює і матує.
Після змивання не залишає плівки, є повноцінне відчуття чистоти і свіжості, шкіра приємна на дотик, м'яка, гладенька і не пересушена. Без натяку на стягнення.
При регулярному використанні пігментація і постакне теж стають трохи світлішими.
Результат від цієї масочки мені дуже подобається. За таку бюджетну ціну - супер ефект, а дієвість помітно навіть після першого використання.
Дякую за увагу
Коментарі (0)