Вона не вибілює!
Фіксувальна пудра для обличчя Pastel Final Touch Fixing Powder
Ця пудра - ідеальний фінальний штрих для фіксації макіяжу!
Прозорі пудри вважаю найкращими, але мене завжди насторожував той факт, що вони будуть вибілювати. Особливо важко обирати такий продукт онлайн без затесту. Хоча з однієї сторони - засіб універсальний "прозорий", а з іншої білий колір може зіпсувати всю картину.
З даною пудрою у нас сталась любов з першого використання! Наношу її пензликом для пудри також від Pastel номер 01. Вона добре набирається, сильно не пилить, лягає тонким невагомим шаром. Спочатку злегка помітна б іла вуаль на обличчі, але за 5 хвилин пудра ніби поєднується з попередніми шарами макіяжу (тон, корекція, рум'яна), стає повністю прозорою і надає блюр-ефекту. Також вона додатково фіксує макіяж, що продовжує його "життя". Не створює ефекту маски.
Мою комбіновану шкіру добре матує. У складі є тальк, я на це звернула увагу перед використанням, тому особливо прискіпливо спостерігала за шкірою, і маю відзначити, що пудра не забиває пори і не викликає негативні реакції по типу підшкірників.
Пуховкою наносити пудру не пробувала, подобається ефект від нанесення саме пензликом.
Пакування
Класичне пакування компактної пудри без дзеркальця. Враховуючи бюджетну ціну мене все влаштовує. Я активно користуюсь пудрою уже пару місяців, затерла її вже до дна і можу сказати, що пакування надійне, кришка досі добре закривається, нічого не зламалось і не відпало.
Рекомендую звернути увагу на цю пудру, якщо ви в пошуках подібного продукту.
Коментарі (0)