MAXIMOVA🌷

Вона не вибілює!

Вона не вибілює!

Ця пудра - ідеальний фінальний штрих для фіксації макіяжу!

Прозорі пудри вважаю найкращими, але мене завжди насторожував той факт, що вони будуть вибілювати. Особливо важко обирати такий продукт онлайн без затесту. Хоча з однієї сторони - засіб універсальний "прозорий", а з іншої білий колір може зіпсувати всю картину.

Вона не вибілює!
Вона не вибілює!
Вона не вибілює!
Вона не вибілює!
Вона не вибілює!
Вона не вибілює!

З даною пудрою у нас сталась любов з першого використання! Наношу її пензликом для пудри також від Pastel номер 01. Вона добре набирається, сильно не пилить, лягає тонким невагомим шаром. Спочатку злегка помітна біла вуаль на обличчі, але за 5 хвилин пудра ніби поєднується з попередніми шарами макіяжу (тон, корекція, рум'яна), стає повністю прозорою і надає блюр-ефекту. Також вона додатково фіксує макіяж, що продовжує його "життя". Не створює ефекту маски.

Мою комбіновану шкіру добре матує. У складі є тальк, я на це звернула увагу перед використанням, тому особливо прискіпливо спостерігала за шкірою, і маю відзначити, що пудра не забиває пори і не викликає негативні реакції по типу підшкірників.

Пуховкою наносити пудру не пробувала, подобається ефект від нанесення саме пензликом.

Класичне пакування компактної пудри без дзеркальця. Враховуючи бюджетну ціну мене все влаштовує. Я активно користуюсь пудрою уже пару місяців, затерла її вже до дна і можу сказати, що пакування надійне, кришка досі добре закривається, нічого не зламалось і не відпало.

Рекомендую звернути увагу на цю пудру, якщо ви в пошуках подібного продукту.

03 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
03 січня, 2025