FancyNickname

Базовий та ніжний догляд для тіла

Базовий та ніжний догляд для тіла

Я дуже люблю парфумовані креми і лосьйони для тіла. Та на моїх поличках завжди знайдеться місце для відновлювального лосьйону для тіла SOS від Nivea.

Білий пластиковий флакон з кришкою фліп топ. Я зазвичай беру об'ємом 250 мл, мені так зручніше, ще є 400 мл відерце. Синій колір кришечки та фірмовий логотип білим по синьому. Дизайн трохи змінюється з часом, але залишається впізнаваним. Виготовлений в Іспанії.

Aqua, Glycerin, C15-19 Alkane, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Myristyl Alcohol, Panthenol, Pantolactone, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Carbomer, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Benzyl Alcohol, BHT, Parfum

Зволожуючі інгредієнти: гліцерин, пантенол, пантолактон.
Інформації, які інгредієнти утворюють глибокозволожуючу сироватку, я не знайшла.

У складі є ВHT, який за дослідженнями є канцерогеном. Водночас його додають як консервант у їжу. Обмежений для використання у Євросоюзі (до 0.8% для таких засобів як крем для тіла). Ствердження, що цей інгредієнт заборонений не відповідають дійсності, він присутній у складі багатьох косметичних засобів відомих брендів.

💧не надто густий лосьйон білого кольору, досить легко витікає з флакону. Для того щоб добути його до останньої крапельки, використовую техніку "кетчупа" - знімаю кришку, перевертаю і стукаю по денці
💧ненав'язливий косметичний аромат
💧швидко зволожує пересушену шкіру і позбавляє відчуття стягнутості, не лишаючи жирної плівки
💧в інструкції рекомендується повторити нанесення на особливо сухих ділянках шкіри, мені вистачає одного шару
💧використовую його
🌩 коли не хочеться сильних ароматів, або болить голова
☀️ влітку після сонячних ванн, особливо якщо перестаралась із ними
🌬 в холодну пору року, коли шкіра особливо суха
💧стосовно дії 72 години сказати важко, душ приймаю частіше і рідко пропускаю крем для тіла
💧подряпини і подразнення загоюються швидше
💧приємна ціна

Як завжди, найкрасномовніша рекомендація це наявність наступного флакону, коли в попередньому трохи менше за половину 😅

03 січня, 2025
FancyNickname
03 січня, 2025