Hanna Domashenko

Інстаграмний крем для рук з неймовірними парфумованими ароматами!

Креми для рук з парфумованими ароматами - це особливий вид медитації для мене! Я так зраділа, коли побачила, що у Joko Blend вийшли ці чудові креми для рук з одноіменними ароматами, що навіть слів не знайти, щоб описати мою радість!

Інстаграмний крем для рук з �неймовірними парфумованими ароматами!

Я вже раніше писала про моє трепетне кохання до цієї ароматної лінійки, що доповнити цю ароматну феєрію ще й кремами для рук було просто завданням Must Do!

По-перше, це пакування: воно тут святкове! Кожен кремчик має гарну упаковку, що його буде приємно подарувати подружці. По-друге, туба кремів тут металева. А це означає, що він буде використаний до останньої крапельки і буде ідеально виглядати на всіх твоїх фото в соцмережах! По-третє, це аромат та зволоження ручок, що ним хочеться користуватися знову й знову.

У всіх кремів однакова текстура: ніжний, білий ароматний крем. Він злегка навіть жирно-водянистий, що дозволяє йому гарно поглинатися шкірою рук, не лишаючи по собі жирної плівки! Я, по правді, просто ненавиджу оте масне відчуття на пальцях, тому дуже радію таким текстурам, бо його не хочеться одразу змити під краном!

Цей аромат став улюбленим серед більшості дівчат! Рожеве пакування тут говорить більше за назву: характер цього аромату - ніжна ванільна хмаринка в кокосовій стружці! Боби тонка підсилюють цей ванільний вайб і ще довго лишаються на шкірі з тобою протягом дня!

Мій улюблений аромат номер два! Обожнюю його через свій життєрадісний вайб! Кожного разу, коли мій ніс відчуває нотки аромату Spicy Vetiver - я наповнююсь позитивним настроєм, якимось дзвінким сміхом та від нього дійсн заряджаєшся енергією! Я в ньому чітко відчуваю бергамот, зелений чай та ветивер! Може десь далеко все це відтіняється деревинними акцентами. Обожнюю цей аромат!

Нотки уду стали першими на моїй поличці саме завдяки віддушці в косметиці для тіла серії Oud Rosewood! Це містичний, привабливий аромат, коли настрій кішечки просто зашкалює! Троянда, шафран, пачулі на тлі поважного уду - це все звучить як розкіш! Не менш улюблений аромат цей Oud Rosewood!

Сподіваюсь, мій допис комусь допоможе визначитися з новим кремом в твою косметичку! Ці креми для рук дійсно якісні та класні: від наповнення до пакування продукції. Засоби, якими не набридає користуватися!🌺

03 січня, 2025
Hanna Domashenko
03 січня, 2025