MAXIMOVA🌷

CC-крем для макіяжу без макіяжу

Ще в кінці літа відкрила для себе новий незвичайний продукт - сс-крем, який з білого перетворюється на легкий тон, така собі косметична магія.

Його особливість в тому, що він містить технологію смартпігментів, яка поєднує властивості традиційних пігментів із додатковими функціональними можливостями, ці пігменти можуть реагувати на зовнішні подразники, такі як температура, світло, вологість або хімічні речовини, змінюючи свій колір, прозорість або інші характеристики.

Також варто відмітити, що це веганська формула без парабенів і глютену, містить зволожувальну гіалуронову кислоту, багату корисними мінералами морську воду, а також себорегулювальні та заспокійливі компоненти рослинного походження. Забезпечує захист від ультрафіолету завдяки SPF 15.

Продукт знаходиться в м'якій тубі з тоненьким носиком. Додатково зверху загорнутий в картонну коробку. Дизайн симпатичний та лаконічний.

*попередження: туба щільно заповнена продуктом і при першому відкритті крем непрохано почав виходити (будьте до цього готовими, раптом і у вас виникне така ж ситуація) це трапилось тільки при першому відкритті, надалі таке не повторювалось, тому втрати були мінімальні).

Він має досить рідку флюїдну консистенцію білого кольору. Якщо придивитись, в структурі білого крему є малесенькі бежеві вкраплення (як круглі мікро-гранулки). Коли починаю наносити пальцями крем по обличчю починається та сама метаморфоза, змінюється колір, спочатку він здається з рудуватим відтінком але коли проходить декілька хвилин він ніби адаптується під тон шкіри, колір все одно помітний проте не рудий.

Після розподілення пальцями я додатково проходжусь вологим спонжем - мені подобається саме такий варіант нанесення.

У мене відтінок сс-крему 50 - Light medium, він чудово підходить моїй шкірі якраз на літній період, коли є легка засмагла. Зараз, в холодний період відтінок шкіри став холодніший і ластовиння сховалось, тому я перейшла на інший тон. Проте знаю, що як тільки пригріє сонечко я повернусь знову до СС від Pastel.

Якщо ви смаглявіша за мене то крем підійде на всі сезони.

Крем лягає красиво, тонким невагомим шаром, не обтяжує, саме тому він подобається мені в теплий період. Покриття середнє, можете побачити, що у мене на щоці є плямка від постакне, яку крем повністю не перекрив але в цілому добре вирівнюється тон. Фініш природній, не супер сяючий але і не глухо-матовий.

В цілому я задоволена, взагалі подобається, що є такі різні формули, косметика вміє дивувати.

03 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
03 січня, 2025