Lily♥️

METAL DETOX- ВАУ ЕФЕКТ! [L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox ]

Боксик для тестування, який я була дуже рада отримати за участь в музичному конкурсі!) І перше враження була вау! Взагалі лінійка Metal Detox має дуже класну функцію та місію, адже вода у всіх різна , а якість волосся хочеться зберегти усім!

У складі лінійки основний компонент це глікоамін: єдиний активний агент, ефективний для нейтралізації металів у волокні волосся.

Доречі серед усіх лінійок насправді дуже цікаво протестувати саме Metal Detox, ааа ще хочу дуже молекулярну лінійку) 🥰

Отже, перше, що мені дуже сподобалося! Аромат!

"Який аромат! " дівчата!!! Лінійка на мій смак пахне прекрасно! Нішевий свіжий аромат відразу вирізняється серед ароматів інших лінійок! Тут відразу плюсую! ✔️Приємно наносити і приємно використовувати! Усі засоби з лінійки мають класні текстури, деякі навіть досить незвичайні)... але все по-порядку!)

Почнемо з шампуню!

Шампунь тут обʼєм 100 мл - взяла в дорогу), формат те що треба!) Потім візьму собі більший об'єм однозначно.

Звичайно, варто почати допис з пре-шампуню, але коли тестувала вперше)... то рука потягнулась саме до цієї баночки)).

- Лінійку я використовую 3 раз. Ефект такий же, як і вперше. Вау! Вже після шампуню волосся більш гладке та м'яке.

Далі масочка...Ця маска – це вау ефект за 1 хвилину! Справді не очікувала такого результату! Волосся мʼяке , як водорост!

Розхід не великий, ось фото баночки після третього використання. Я спробувала її три рази, і можу точно сказати, що буду користуватись із задоволенням.

Щодо пре-шампуню! По-справжньому його можуть оцінити супер блонди і кучеряве пористе волосся. Має прозору гелеву текстуру і допомагає додатково пом'якшити, розгладити волосся.

Цей крем для волосся в моєму розумінні служить термозахистом, якщо ні, то підкорегуйте мене) Щоб сказати, що я помітила вау ефект саме від цього засобу... треба більше спроб, але цей етап з цим засобом можна замінити, повномірний не планую ) Важливо, що засіб, як на мене, трішки відрізняється і по аромату, на мій смак не зовсім сподобався. І результат тут більш не миттєвий, а накопичувальний буде.

Олійка! Я дуже люблю формат олійок, але тут дівчата ...це дещо інше! На вигляд – це олійка, але зовісм не масна. Більше схоже на серум для волосся! Цікавий продукт буду далі тестувати.

Тожжж моїми фаворитами з лінійки стали...

Шампунь +Маска! От ці засоби просто вау для мого волосся!🤩

Взагалі підібрати хороший якісний догляд для волосся для мене задача із зірочкою) але тут справді побачила приємний результат!

Ефект від засобів дуже класний! Дійсно кайфую від використання))) Результат можна побачити на фото.

P.S. Важливо пам’ятати про те, що метали впливають на волосся не найкращим чином, тому продовжуватиму користуватись шампунем не кожного дня, звісно приблизно 2-3 рази на місяць для глибокого очищення та додання блиску. Рекомендую також спробувати перед фарбуванням, особливо для блондинок на мій погляд, щоб якомога довше зберігати красивий колір.

Рекомендую спробувати цей професійний догляд однозначно! ♥️

03 січня, 2025
Lily♥️
03 січня, 2025