Фарба для волосся L’Oreal preference
Фарба, яка дійсно фарбує в русявий колір.
🫧Від природи маю русявий холодний колір волосся. Я б його нізащо не пофарбувала, якби не сивина. І тут почалися не скінченні пошуки інформації по колористиці, щоб фарбування вийшло таким, як мені потрібно.
Колись я вже розповідала, що пофарбуватися в русявий, дуже важко. Бо русявий відтінок він складається, як мін з 3 тонів, які міксуються в правильній кількості ( в залежності від початкового тону волосся).
Так от, я знайшла ідеальну фарбу. Яка фарбує саме в русявий холодний колір! Без червоного підтону і без темної основи.
Отже, як ви зрозуміли, це фарба L’Oreal prefers відтінок 6. 21 Риволі перламутровий.
Фарба складається із стандартного набору:
⁃ фарба;
⁃ окислювач;
⁃ маска;
⁃ рукавички.
Але сама фарба вас може дуже здивувати ( як мене🙋♀️). Все тому, що консистенція фарби і окислювача дуже рідка, якщо не сказати просто як водичка! Вона настільки рідка, що як вперше я її на мішала, я не розуміла як її наносити на волосся, бо вона ну просто, як вона.
Але, як виявилось, саме ця гелеподібна водичка супер комфортно тягнеться по всій довжині волосся ( в мене воно довге) і дуже гарно наноситься, не відмінну від кремових фарб.
А маска яка входить в набір, робить волосся дуже мʼякеньким і шовковистим.
В мене фарба не вимивається з волосся і сивину зафарбовує на всі 💯.
Єдиний її мінус - це запах. Він хімічний і його чути😤
Але я готова миритися із цим, бо фарба дійсно крута.
І вона моя щира рекомендація 👌🏻
Коментарі (0)