anya_kozachenkoo

Актуальні засоби для вмивання

Засоби для вмивання я собі зазвичай обираю в об'ємі до 100 мл, не люблю довго користуватися одним і тим самим. А про мою любов до мініатюр ви вже знаєте😀

Зараз в моєму догляді два очищуючих засобів Kiehl's та Dr.Dennis Gross.

Kiehl's ultra facial cleanser, об'єм 30 мл, виготовлено у Франції. Засіб має гелевлл-кремову перламутрову текстуру. Очищує обличчя дуже добре, гарно піниться, має легкий аромат. Підійде всім типам шкіри. Не сушить обличчя, не стягує його та не викликає подразнень. В своєму складі має олію авокадо, яка інтенсивно живить клітини, олію абрикосових кісточок, сквалан та вітамін е. Засіб мене повністю влаштовує, тому користуюсь ним з великим задоволенням.

Dr. Dennis Gross AHA/BHA daily cleansing gel, об'єм 7 мл, виготовлено в США. Цієї мініатюри мені вистачить приблизно на тиждень. Найкраще цей засіб підійде для ранкового очищення. Текстура гелева, густа, аромат легкий. Піниться не дуже добре, але очищення відчувається. Засіб делікатний, обличчя не сушить. Підійде жирній та комбінованій шкірі, так як в складі є саліцилова кислота та гліколева кислота. Також в складі є молочна кислота та екстракт кори верби.

04 січня, 2025
anya_kozachenkoo
04 січня, 2025