krutoguuz

ПОДАРУНОК В ПЕРШЕ АВТО

ПОДАРУНОК В ПЕРШЕ АВТО

Нещодавно в мене зʼявилася моя омріяна перша машинка. І на питання чоловіка, що мені подарувати у авто я без роздумів відповіла аромасаше від Poetry Home.

Кілька місяців тому я подарувала чоловіку схоже від бренду https://club.makeup.com.ua/post/55007/ і воно настільки полюбилося, що я захотіла теж таке саме 🙈

На момент покупки саме такого як у чоловіка не було, але був дуже схожий аромат.

Тепер в мене в авто пахне L’ÉTREINTE DE PARIS

Ноти аромату: апельсин, бергамот, ваніль, пачулі, полуниця, троянда, чорний перець

УПАКУВАННЯ:

Подушечка була упакована у коробочку та пакет. На самій подушечці є кріплення для решітки в авто.

Саше там міцно тримається і не випадає.

ПОДАРУНОК В ПЕРШЕ АВТО

Чи варта ця покупка своїх грошей?

Якщо для вас це доступна сума для такої речі, то так!

Але якщо чесно, то два місяця він активно пахне на все авто і цей аромат дуже приємний. Від нього не болить голова і він не душить. Звісно, якщо його вдало обрали. Але через два місяці він відчувається тільки, якщо понюхати подушечку(

Чоловік зараз періодично почав просто на неї розбризгувати парфуми або можна придбати від цього ж бренду рум спрей і розбризгувати його на подушечку.

Поки мене аромат ще тішить і я радію йому щоразу, як сідаю у авто.

Я вважаю це вдалим подарунком, який подарує на 2 місяці купу позитивних емоцій. Бо наприклад мені дуже приємно коли в машині гарно пахне.

А ви любите коли пахне в авто?

P.S. вибачте якщо пропустила чійсь допис, зараз дуже багато справ і я просто все не встигаю читати 😢

06 січня, 2025
krutoguuz
06 січня, 2025