Євгенія 👩

Знайшла ідеальні парфуми для дому та авто)

Знайшла ідеальні парфуми для дому та авто)
Знайшла ідеальні парфуми для дому та авто)
Знайшла ідеальні парфуми для дому та авто)

Всім привіт✌️

Нещодавно ми купили нову машину, а всі пахучки забули в старій). Тому довелося шукати щось новеньке.

Ми з хлопцем можемо обирати ароматизатор для машини годинами, тому що більшість часу проводимо саме там).

У процесі пошуку натрапили на ароматизатори від українського бренду Ester, мене привабило, що виробник надихався відомими ароматами для створення своїх автопарфумів та аромадифузурів).

Таким чином, в мене з'явилося 3 флакончики ароматних пахучок від цього бренду, про які хочу розповісти докладніше).

* На жаль, я не знайшла на makeup продукцію саме цього бренду, хоча у каталозі є автопарфуми Ester, вони схожі за дизайном, але коштують у рази дорожче і виробляються у Молдові. Мій Ester родом з сонячної Одеси🩵

Спочатку я купила 2 автопарфума:

  • SAUVAGE - аромат того самого SAUVAGE від Dior, який так запав в душу багатьом чоловікам). Цей аромат "живе" в авто, бо він ідеально до нього пасує).
  • L'IMPERATRICE - чарівна імператриця від Dolce&Gabbana. Знаю, що зараз багато дівчат називають цей аромат застарілим та заїждженим, але я його обожнюю. Він "живе" у шафці з одягом.

Після затесту автопарфумів, побігла шукати аромадифузори цього бренду та знайшла). Тут було складніше обрати аромат, бо мені хотілося всі та одразу, окрім Баккари з її бінтами та Кірке з котячими лотками🤣. Зупинилася на ароматі, який раніше дуже полюбляла:

  • ACQUA DI GIO - це чоловічий аромат від Armani, який я із задоволенням носила на собі протягом декількох років, меня здалося, що це просто ідеальний аромат для дому та не помилилася).

Про кожен трохи докладніше👇

Аромадифузор представлений у лаконічному флаконі із міцного, затемненого скла. Виглядає дуже естетично та ідеально впишеться у будь-який інтер'єр.

На аромадифузорі була кришка-втулка. Шийка в міру широка, щоб туди помістилося відразу 5 паличок.

У комплект йдуть 5 паличок, чорного кольору, досить товстенькі та міцні).

Об'єм: 100 мл, витрата цілком економічна, флакончик випарувався на половину за 2 місяці (з 3 паличками).

  • Консистенція: ріденька, наче водичка, за відчуттями нагадує звичайний парфюм. Аромадифузор не залишає масних слідів.

Аромат парфумований та має свою піраміду:

  • Тип аромату: водяні, фужерні
  • Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Жасмин, Лайм, Лимон, Мандарин
  • Нота серця: Гіацинт, Коріандр, Морський акорд, Мускатний горіх, Персик, Резеда, Троянда, Фрезія, Фіалка, Цикламен
  • Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Дубовий мох, Кедр, Пачулі

Аромат аромадифузору на 100% співпадає з оригінальним ароматом парфуму ACQUA DI GIO, чому я була дуже здивована).

У цьому ароматі цілий кошик багатогранних, цитрусових нот, від легкої кислинки до гіркуватості, від солокості до свіжості). З цієї цитрусової пишноти, виразно відчувається яскравий лайм, який надає аромату певної екзотичності.

Також є в ньому запах теплого моря та солоного бризу, нагрітого сонцем. Ще відчуваються лагідні дерев'яні нотки з дрібкою прянощів).

Зрозуміло, що аромат в аромадифузорі розкривається не так яскраво, як на шкірі, але він дарує поміщенню неймовірно смачний, свіжий, цитрусово-морський аромат). Я прямо насолоджуюся🤤

  • Аромадифузор використовую протягом 2-х місяців. Він "живе" в моїй вітальні (25 кв.м) і чудово ароматизує її, навіть трошки зачіпає кухню).
  • Я завжди використовую 3 палички, щоб аромат відчувався, але не був надто насиченим. Перевертаю їх 1 раз на тиждень).
  • Аромат прибирає всі неприємні запахи, не задушує та не провокує головний біль. Цікаво, що він стає ще ароматнішим, якщо в кімнаті відчинено вікно.
  • Стійкість: 1 місяць насиченого аромату. Через цей час він трохи вивітрюється і стає спокійнішим, не таким шлейфовим, як був спочатку). Однак і через 2 місяці, він чудово відчувається. Виходячи з моїх спостережень, флакона вистачить на 3-4 місяці.

Аромадифузор в саме серце, куплю повторно, але вже з іншим ароматом, за своїми властивостями дуже сподобався).

Ціна: близько 550 грн.

Автопарфуми представлені у невеликих квадратних флакончиках із міцного скла з подвійним дном. Навіть при ударі, нічого не надкололося і не розбилося.

Флакончики прозорі, що дає змогу стежити за витратою.

З дизайну - тільки назва бренду та аромату, лаконічно).

Флакончик закривається буковою кришечкою, яка, власне, і поширює аромат по всьому салону автомобіля.

На флакончиках передбачено міцну мотузку з кільцем-фіксатором. Вона гарно кріпиться до дзеркала і не розв'язується під час їзди.

Об'єм: 8 мл, флакончика вистачило на 1.5 місяці в машині, а от у шафі він ще на половину повний, хоча купувала їх одночасно).

  • Консистенція, рідка, водяниста, навіть без натяку на маслянистість. Якщо раптом випадково проллється, то не залишить плям на сидіннях чи одязі.

Аромат також повністю збігається з ароматом парфумів SAUVAGE та L'IMPERATRICE.

Автопарфуми відрізняються від аромадифузору тим, що їх насиченість можна варіювати. Тому, від цих пахучок не нудитиме під час їзди, що для мене супер-важливо).

Не впевнена, що потрібно детально розбирати обидва аромати, тому що вони дуже популярні і всі знають, який у них запах. Тому напишу дуже коротко:

  • SAUVAGE - багатогранний, свіжий, в міру амбровий та деревно-теплий. Аромат дійсно яскравий та дуже харизматичний. Мені він прям дуже ідеальо пасує до нашого авто).
  • L'IMPERATRICE - це фруктово-квітковий, водяний аромат. Для мене він неймовірно легкий, я в ньому чітко відчуваю арубузно-полуничні нотки). Він як безтурботний, літній день. Для авто може бути надто солодким, а от для шафи – ідеально).

  • Тут все досить просто, коли здасться, що аромат став недостатньо насиченим, необхідно перевернути флакончик, щоб просочити букову кришку і вуаля – в салоні знову витає приємний запах).
  • Аромат автопарфумів не такий насичений, як у аромадивузора, він більш приглушений. Хоча у шафі (закритій) він дає досить активний аромат, але в машині відчувається дуже легко. З цієї причини від нього не нудить, не крутиться і не болить голова.
  • Добре маскує всі неприємні запахи.
  • Стійкість: середня, перші 2-3 тижні аромат відчувається дуже добре, далі він стає ще більш приглушеним. Хоча, знову ж таки, у закритій шафі він відчувається насичено, навіть через 2 місяці, хоча я його постійно забуваю перевертати).

Автопарфуми мені теж сподобалися, не скажу, що вони прямі ідеальні, через стійкість, але заслуговують на увагу). Теж повторно куплю і також з іншими ароматами).

Щось багато тексту вийшло🤣, тому висновок буде коротким – мені сподобалися парфуми бренду Ester, дійсно круті та оригінальні). Рекомендую від чистого серця❤️

Дякую за увагу💕