Zhukovka 🌸

Чи дійсно ефективна ензимна пудра від Joko Blend ?

Чи дійсно ефективна ензимна пудра від Joko Blend ?

Я давно мріяла спробувати пудру для вмивання і для знайомства обрала м'яку ензимну пудру від українського виробника ефективної косметики Joko Blend . Чи дійсно вона виявилась ефективною ? Давайте розбиратись 😌

Чи дійсно ефективна ензимна пудра від Joko Blend ?
Чи дійсно ефективна ензимна пудра від Joko Blend ?

Пудра представлена у пластиковому флаконі , який зберігає у собі 70г продукту і має просто неймовірно приємний аромат 🧴 Доречі, у всіх засобів від Joko , які я тестила приємне парфумування, зазвичай це аромат хорошого парфуму 🛍️


Мінімалістичний дизайн - це завжди стильно! Кришечка Flip-Top , яка чудово порається з захисною функцією і зручна у ролі дозатора.


На зворотній стороні є вся необхідна інформація :


1) Спосіб використання
2) Умови Зберігання
3) Виробник
4) Термін придатності і тд.
5) Для мене великим плюсом є переклад англійською мовою , адже я часто відвідую інші країни і знаю, наскільки це зручно і важливо мати прямий доступ до інформації стосовно продукту🫧


1. Потрусити флакон перед використанням
2. Додати невелику кількість води
3. Розтерти у долонях до утворення легкої пінки
4. Масажуючими рухами нанести на обличчя
5. Змити теплою водою
6. Використовувати 2-3 рази на тиждень


Ензимна пудра проникає глибоко в пори , ефективно очищує та відлущує відмерлі клітини .
Завдяки фруктовим ензимам, котрі містяться у складі - папаїн та бромелайн , обличчя виглядає свіжим та гладеньким. Також у складі присутній вітамін С, котрий додає природнього сяйва✨
Результат помітний вже після першого використання , адже шкіра стала м'якенькою , чистенькою,наче відполірованою , рельєф шкіри вирівнявся і запалення проходять набагато швидше.

Мені сподобався данний продукт , він дійсно дуже ніжний та дієвий 😌 Якщо ви, так як і я , затягнули знайомство з ензиминими пудрами , то раджу почати саме з Joko Blend , ідеальний, працюючий варіант з приємною ціною 🔥

Склад : Ascorbyl Glucoside.

Oryza : .c, Sodium Cocoyl ativa Starch, Maltodexstrin, Talc, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Alginate, Papain, Bromelain, Carrageenan, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Parfum, Lauroyl Lysine, Ascorbyl Glucoside.

Oryza Sativa Starch, Maltodexstrin, Talc, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Alginate, Papain, Bromelain, Carrageenan, Sodium Polyacrylate, Citric Acid, Parfum, Lauroyl Lysine, Ascorbyl Glucoside.

Oryza Sativa Starch
Регулятор в'язкості
Абсорбент / матуючий

Крохмаль рисовий - крохмаль, що отримується тонким подрібненням з рисових зерен. Добре абсорбує вологу. При нанесенні на шкіру має пом'якшувальну та захисну дію. Застосовується в пудрі, сухих тінях для повік, дитячих присипках, сухих дезодорантах, засобах жирної шкіри.

Maltodextrin
Абсорбент / матуючий
Стабілізатор емульсії

У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів.

Talc
Абразив/скраб
Абсорбент / матуючий

Природний мінерал, надає пудрі гарної сипкості.


Sodium cocoyl isethionate
ПАР/очищення
Цей очищующий агент з легким ароматом досить м'який для використання на ніжній шкірі немовлят, що робить його ідеальною поверхнево-активною речовиною для макіяжу, а також чудовим засобом особистої гігієни і натуральним косметичним продуктом. Його розкішна піноутворююча здатність і кондиціонуючі ефекти додають волоссю і шкірі відчуття зволоження, м'якості і шовковистості.

Sodium Alginate
Регулятор в'язкості
Він використовується як загусник у косметичних рецептах, покращуючи текстуру та в’язкість продуктів, до яких він додається.
Широко використовується в косметиці та засобах особистої гігієни завдяки своїм зволожуючим і заспокійливим властивостям.

Papain

Ензим
У косметиці використовується в очищаючих, відбілюючих та відлущувальних засобах для догляду за шкірою, ферментних пілінгах, антицелюлітних препаратах.


Bromelain

Ензим
У косметичних виробах використовується у складі засобів для схуднення, що пов'язано зі здатністю ефективно брати участь у процесі спалювання жирів та виведення токсинів, скрабів, хімічних пілінгів. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму.


Carrageenan
Регулятор в'язкості
Його хвалять за роль загусника, емульгатора, а також зволожувача.
Будучи рослинною желатиноподібною речовиною, карагенан використовується в продуктах по догляду за шкірою як ефективний емульгатор для створення
гладкої кремової текстури. Він зволожує шкіру завдяки своїй здатності зв’язувати воду, зберігаючи вологу там, де їй належить – у вашій шкірі.

Sodium Polyacrylate
Стабілізатор емульсії/Регулятор в'язкості
У косметиці та засобах особистої гігієни Поліакрилат натрію діє як загущувач, підсилювач текстури, плівкоутворювальний агент і стабілізатор емульсії. Має кондиціонуючі властивості - пом'якшує шкіру.

Citric Acid
Буферизація
Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. Вводиться до складу кремів, що очищають, депіляторіїв, ополіскувачів для волосся, фарб для волосся, кремів від ластовиння. Іноді використовують як регулятор рН косметичних виробів.

Parfum (Fragrance)
Парфумування
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах.

Lauroyl Lysine
Регулятор в'язкості
Виготовляється з натуральної кокосової олії .
Найчастіше використовується як засіб для кондиціонування волосся та шкіри.

Ascorbyl Glucoside
Антиоксидант/Освітлення шкіри
Усуває гіперпігментацію і вирівнює тон. Шкіра стає більш гладкою, яскравою та молодшою. Є улюбленим інгредієнтом у всіх кремах і сироватках проти старіння, зменшують зморшки.