Shelly Professional Care Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте
Хороший кремчик для рук, рекомендую...
Всім привіт.
З брендом Shelly я знайома вже давно, раніше робила дописи не тільки на кремчики для рук, а й крем для п'яточок, сьогодні хочу поділитися думкою з приводу крему для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте. Зазвичай я беру повнорозмірні версії, та цього разу зупинилась на тюбику 45 мл. Пакування класичне, тюбик з комфортною кришечкою - клапаном, з зображенням фіолетового равлика.
Склад: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Glycerin, Allantoin, Caprylic / Capric Triglyceride, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Snail Slime Extract, Parfume, Citric Acid.
Та що нам обіцяє виробник:
- Зволоження на 24 години
- М’яку і пружну шкіру
- Гладку поверхню рук без лущення
- Еластичні й міцні нігті
- Загоєнні тріщини та ранки.
Мої враження найкращі. Крем гарно справляється зі своєю задачею, чудово зволожує, живить, зовнішній вигляд рук стає більш доглянутим, має гарний аромат та легку текстуру, та при контакті зі шкірою починає танути, справді ніби морозиво, добре впитується, не залишає жирної плівки, хоча говорячи "жирної" то надто дзвінко - адже консистенція дуже легка. Одним словом не пошкодувала що замовила... Тож рекомендую спробувати.... Дякую за увагу, та вподобайки...
Коментарі (0)