Ксенія 💫

Трошки перевернулося Кореї на моїй вулиці).

Трошки перевернулося Кореї на моїй вулиці).

Вітаю, красунечки!

Мої вітання усьому клубу з прийдешніми святами. Нехай наше одне спільне бажання для всіх нарешті здійсниться 🤞!

Сьогодні покажу своє замовлення на ближчі місяці 4-ри як мінімум. Замовила продукти перевірені вже, але є і новеньке, яке я давно хотіла спробувати.

Зараз голова не дуже хоче варити, в плані думати що з чим комбінувати та спробувати нове, тому я обрала те, що знаю і в чому впевнена.

Якщо раніше я відводила досить велику долю свого часу на ознайомлення з новими продуктами, планувала як їх вписати в свою рутину, що поставити на ранок, шо на вечір.. Окремо моніторила ціни заздалегідь..

То зараз в мене все на раз-два: беру з того списку моїх перевірених засобів, що гарно зарекомендували себе і просто дублюю.

В нинішніх реаліях мене це дуже виручає,тим самим економить час, гроші (від необдуманих покупок), а саме головне - ненашкодить шкірі у разі чого.

Ловіть цей прекрасний лайфхак 👌.

Отже , перейдемо.

Закінчився гідрофільний засіб, тому з цікавістю обирала новеньке.

Давно хотіла спробувати цей бальзам Calming Clear milk peel від Leaders, але ціна його трошки кусалася. І тут я побачила неймовірну акцію, коли він виходив дешевше мого улюбленого https://club.makeup.com.ua/post/52270/ притому об'єм ще більший у нього (180 мл). Ну доля нас звела нарешті 🫰.

Візуально дуже круто виглядає: недратуючі відтінки пакування, в спокійних тонах; виробник потурбувався про повний комфорт для потенційних покупців. Лопатка тут мені більше подобається ніж в Heimish,однозначно збережу її для нанесення потім кремів.

Аромат, погоджуюся з усіма хто писав, подібний до того, що і у Heimish. Текстура на перший дотик здається ще легшою. Поки я в повному задоволенні.

За останні 3 роки я зрозуміла, що я і ензимні пудри вже ніяк одне без одного. Тому до кошика потрапила Medi Peel Micro Tea Powder Cleanser. Її об'єм зізнаюся зіграв свою роль 😁

Якщо такої малечі https://club.makeup.com.ua/post/10159/

мені вистачило майже на 2 роки, то у випадку з Medi Peel я забезпечена на дуже надовго 🙈

Різниця є між Dermalogica і MediPeel (уже користувалася 2 рази нею). Розповім точно і порівняю.

Ще один засіб для ексфоліації CNP Invisible Peeling Booster.

Це по консистенції як тонер. Не змивний засіб. Прекрасно вирівнює тон шкіри, робить поверхню гладенькою, сяючою, одночасно зволожує та не викликає подразнень.

М'яка, ніжна ексфоліація 🩷

Mizon Water volume ex first essence hydra tox.

Хотіла пригадати для себе на що спроможний Mizon, бо деякі продукти цього бренду дійсно достойні і вартують уваги. Цю есенцію взяла також на знижці і через гарні відгуки.

Консистенція водички, я б все ж назвала це тонером. Власне так і буду використовувати.

Планую на початок весни.

Далі мої улюбленці, які йдуть на повторі вже.

Антивіковий пептидний тонер для обличчя Bor-Tox Peptide Toner від Medi-peel.

Серія перевірена. Мала. Знаю.

В тандемі, до прикладу, з сироваткою з цієї ж серії Bor-Tox Peptide Ampoule, схему яку використовувала раніше, це буде чудовий варіант на перехідний період - ні🙅 сухості!

Пептиди - наше все в будь-якому віці, тому не нехтуйте ними у своєму догляді.

Лосьйон для обличчя з колагеном Mary & May Collagen Booster Lotion.

Без нього вже не я. Продукт, який в рази підсилює дію попереднього. Навіть сама звичайна сироватка з гіалуронкою запрацює з ним краще! Моє відкриття того року. Жалкую, що не взяла його ще раніше. Допис тут ⏩

https://club.makeup.com.ua/post/25884/

Залюблена Ботомаска для обличчя та шиї від Viabeauty. Прекрасний варіант з бюджету для будь-якого віку! Зморшки не прибере, але підтягує шкіру, трошки висвітлює і прекрасно насичує. Використовую по потребі.

Мої незмінні, одні з найулюбленіших від ILLIYON з керамідами.

А якщо ви ще не пробували їх лосьйони для тіла та крем з керамідами , то просто не знаю, як жили досі 😂. Відмінний догляд для усієї родини!

Прекрасний бренд! One lo❤️e!

Про інші тканинні маски можна ознайомитися тут ➡️

https://club.makeup.com.ua/post/9306/

Ось і все). Закупку роблю 2 рази на рік приблизно на основне, розраховуючи наперед, щоб потім не витрачати час вже.

А як у вас справи з цим? Часто піддаєтеся миттєвим покупкам?Чи ви любитель "акцій" 😁 (було, знаю, проходили 😀).

05 січня, 2025
Ксенія 💫
05 січня, 2025