Олена Романюк

Staleks педикюрний інструмент

Staleks педикюрний інструмент

Пилка педикюрна Staleks 60/4 стала моїм улюбленим інструментом по догляду за нігтями за лічені тижні. Я довго відкладала придбання цього інструменту, хоча обожнюю обирати інструменти чи засоби для нігтів. Пилка Staleks ідеально підпилює зріз нігтя та оброблює його кутики, врослі та нормальні, не травмуючи шкіру. Нею легко користуватися, вона добре проходить в проблемний кутик та спилює потовщення.

Далі, детальний огляд пилки, мої враження від використання 🤍

Я вже доволі давно роблю сама собі манікюр та педикюр, років 20 точно, я не майстер, і це інструмент для мого домашнього використання, тож, мій досвід не прошу сприймати, як заклик до дій 😉

Паковання - у Staleks, завжди на висоті, силіконовий чохол із zip-застібкою, картонна вкладка з необхідною інформацією

Призначення - запилювання бокових сторін нігтя, кутиків, щоб попередити вростання чи усунути їх, також, можна обробити зріз нігтя, якщо він не рівний чи має потовщення

Матеріал - медична сталь, насічки на робочих поверхнях заточені вручну. Можна стерилізувати і обробляти пастою ДОІ (рос. ГОИ), уточнення для тих, хто носить срібні прикраси, то зрозуміє, що цією пастою можна натирати інструмент

Педікюрна лопатка (пилка, інструмент) має довжину 14,2 см +/- 2 мм.

Дві робочі сторони, кожна довжиною 17 мм. Гортайте фото, одна з сторін пилки у порівнянні з нігтем на руці, тобто, довжина і товщина комфортні.

Тримати пилку в руках суцільне задоволення, вона невелика по вазі, та рука не втомлюється, руків'я (місце посередині інструменту) не ковзає, не випадає, жодного разу інструмент не вилетів з рук.

Тепер, про робочі сторони. Одна пряма, інша ввігнута, скажу одразу, остання, просто ідеально анатомічно відповідає кутику нігтя.

Кожна сторона має зубчасті насічки, завдяки яким пилка Staleks спилює ніготь

Стандартними пилками важко це зробити, особливо, якщо ніготь вже почав криво рости.

Ще, цю пилку називають рашпілем, це інструмент для обробки поверхонь металу, дерева, пластмаси, щоб зробити їх гладкими

У якості наочної моделі, щоб зрозуміти принцип роботи пилки, став ніготь на руці 😅

До речі, і тестувала цю пилку спочатку саме на нігтях рук, щоб зрозуміти, як працють ці насічки.

Ввігнута сторона пилки підчеплює кутик, що вростає, і далі, акуратними рухами, в одному напрямку, підпилюємо.

Головна задача, прибрати те потовщення, кут, який тисне на шкіру, палець та викликає дискомфорт та запалення.

Попередньо, перед обробкою пилкою, бажано розпарити пальці, нанести ремувер чи засіб для розм'якшення нігтів (у мене німецький Gehwol), почистити від бруду, кутикул, щоб краще бачити увесь масштаб дій.

Мій результат: у грудні я почала обробляти зовнішій кут нігтя на нозі цією пилкою, один кутик був кривий, я постійно його зрізала, і рівніше він не ріс.

За 3 тижні обробок, по декілька разів на тиждень, я його вирівняла, це просто супер ефект.

Працювала саме ввігнутою стороною на кутику, а прямою вирівнювала зріз нігтя, щоб не було потовщень.

Фото максимально макро, але не лякайтеся тих зубців, вони не травмують шкіру та не пошкоджують текстуру нігтя.

Я раджу цю пилку усіма руками й ногами, це супер знахідка для догляду за нігтями та домашнього педикюру!

У випадку наявного тривалого запалення або ж, якщо ви не впевнені у вправності рук, краще звернутися до хірурга чи подолога!

05 січня, 2025
Олена Романюк
05 січня, 2025