Освіжувач пові тря "Ванільне печиво"
Vanilla Cookie Air Freshener Spray 🍪
Тільки недавно я розповідала про освіжувачі повітря від німецького бренду Ambi Pur з одним із моїх улюблених ароматів https://club.makeup.com.ua/post/62025/
Ні, мені був непотрібний новий освіжувач повітря, у мене є запаси, але я не змогла пройти повз цей смачний аромат, тим більше це різдвяна обмежена серія 😂
Vanilla Cookie Air Freshener Spray — подарує відчуття свіжовипеченого ванільного печива, наповнить ваш дім солодким і затишним ароматом, який створить гарний настрій та затишок.
В Ambi Pur Vanilla Cookie Air Freshener Spray парфумери використали натуральні та нешкідливі компоненти, які не тільки приємно пахнуть, але й позитивно впливають на настрій і самопочуття.
Особливості Ambi Pur Vanilla Cookie Air Freshener Spray:
🍪 ароматизує повітря в будь-якому приміщенні, нейтралізує неприємні запахи;
🍪 має універсальний час застосування: можна використовувати як щоденно, так і для створення особливої атмосфери на свята або романтичні вечори;
🍪 підходить для дитячих кімнат, оскільки має ненав’язливий і легкий аромат;
🍪 містить натуральний екстракт ванілі, який має заспокійливу дію, покращує настрій, стимулює творче мислення;
🍪 не містить шкідливих речовин, таких як фталати, формальдегіди, бензол або ацетон, які можуть викликати алергію, головний біль або подразнення дихальних шляхів;
🍪 ергономічна форма флакона з регульованим розпилювачем, який дає змогу контролювати інтенсивність аромату.
Як мені подобається металеві флакони їх освіжувачів, дуже зручні розпилювачі, немає кришок які потрібно постійно знімати і потім одягати назад, їх дуже зручно тримати в руці. Та дуже гарний дизайн.
Об'єм у мене знову 300ml, бувають ще на 185ml
Аромат казковий, ніжні нотки ванілі 🍦 та солодкого печева 🍪, просто рай для ласунів 😋.
Я використовую цей аромат для кухні та їдальні.
Люблю ці освіжувачі за їхню якість, що в них немає важких дратівливих компонентів. Аромат легкий та ненав'язливий.
Освіжувач чудово прибирає неприємні запахи та створює атмосферу затишку 🏡
У бренду з цим ароматом є ще кілька варіантів дифузорів
Ambi Pur має великий вибір різних ароматів, кожен зможе підібрати на свій смак 😉
Адже так добре, коли в будинку стоїть приємний аромат, мої гості завжди помічають, як завжди добре пахне в моєму будинку 🥰
Мені хочеться перепробувати всі їхні аромати😊
Коментарі (0)