Детальний відгук на по дарунковий бокс
Тут я прямо «зловила удачу», бо багато з цих продуктів я хотіла спробувати давно. Отже, розказую по-порядку…
1. Narciso Rodriquez For her pure musk. В мене вже були парфуми NR for her forever. Для мене це дуже важкий і ну аромат. І я чомусь думала, що тут всі парфуми такі ж складні і не комфортні. Але тут мене очікувало здивування. Ці парфуми- мої на 100%. І я точно буду купляти повномірку. Вони легкі, веселі і не навʼязливі, чисті і глибокі. Початкові ноти: жасмин і цвіт апельсинового дерева. Я зразу чую апельсин. Ще з самого початку парфуми піднімають настрій і розганяють депресію. Далі йде мускус. І в кінці: кашемір, бурштин, пачулі. Мені багато парфумів не підходять саме кінцевим шлейфом, коли я його починаю сильніше відчувати, ніж початкові ноти. От тоді мене починає нудити і боліти голова. А тут такого шлейфу нема, є тільки приємний пудровий запах. Парфуми дуже стійкі, тримаються весь день. Рекомендувати нікому не можу, бо все індивідуально і треба їх почути, але для мене вони 100/10.
Кремові румʼяна Max Factor
Тут я усвідомила, що це перший продукт від Max Factor в моїй косметичці. І я знову в захваті. Тут ідеально все: відтінок, текстура. Вони добре пігментовані, дуже легко розтушовуються і не залишають плям. Відтінок універсальний і вони дуже економні. А ще достатньо стійкі.
В мене є багато румʼян, але цими я була вражена. Вони швиденько зайняли місце моїх улюбленців. Тут теж 10/10.
3. Rimmel multi-tasker
Мене така штучка цікавила ще від тоді, коли вона вийшла в Catrice. І навіть кажуть, що це аналог всім відомої основи Chanel.
Цей мульти-таскер мені теж підійшов. Його можна використовувати як праймер, основу чи хайлайтер. Я ж використовую як тональну основу. Тут цілком безпечний, " зелений " склад. І це мені подобається дуже. Він класно підсвічує шкіру, робить її свіжою і сяючою. Гарно згладжує пори. Єдине, тут трошки затемний мені відтінок, більше для літа-осені. Але найсвітліший відтінок мені буде ідеальний. І ще, думаю, з дозатором було б краще...не було б контакту зі шкірою і практичніше.
Моя оцінка тут 9/10, якраз через цей дозатор.
Туш для вій Bourjous volume glamour
Це ідеальна туш на кожен день. Хто хоче драми, "вії аж до неба", то тут такого напевно не буде. А от для щоденного макіяжу вона ідеальна. Не осипається, гарно промальовує віі, робить їх значно виразнішими і довшими. А ще мені дуже подобається, що вони досить натурально виглядає на віях і не склеює їх.
Моя оцінка тут 10/10 для нюдового макіяжу, і 8/10 для святкового.
Олійка для губ Rimmel
Я памʼятаю, як я її хотіла ще літом. Але момент покупки завжди відкладала. Тепер її маю, і дуже зраділа.
В неї дуже гарна упаковка, вона якось всім зразу в очі кидається. А ще запах...ніби яблучної жуйки. Олійка рідка, легко наноситься на губи, але не розтікається. Якщо її порівняти з олійкою Bourjous...вони схожі і ціною, і запахом, і загальною текстурою ...але Rimmel значно краща. Вона не так розтікається і лаковий блиск видно на губах тривалий час. Губи гарно зволожені , блиск є, а головне - нема липкості і ефекту маски. Вона дуже легка, але своє призначення виконує ідеально.
10/10
Тональна основа Max Factor miracle pure
Тут все значно складніше. Бо відтінок мені не підійшов взагалі. І не підійде навіть літом. Він більше для смуглих. І відтінок не підлаштовується під колір шкіри згодом.
Хоча сама основа досить не погана. Вона легка, дає вологий фініш на старті...я якраз таке люблю. Справді, як сироватка. Гарно лягає на шкіру. Щодо перекриття і стійкості я не можу сказати нічого. Вона мені перекрила все, навіть мої брови😂. І, відповідно, я тільки подивилася, як лягає на шкіру і змила, щоб не лякати дітей😆. Але вона мене зацікавила, якраз ти фінішем і текстурою, тож, цілком можливо, придбаю світлий відтінок.
Сироватка Lancaster 365 skin repair
Тут треба сказати, що вона дуже естетична. Ця мініатюрна баночка- це щось неймовірне. Обʼєм-10 мл. Користуюся нею раз в день. Інколи зранку, а інколи ввечері. Такого формату мені вистачить~ на місяць. В неї достойний склад, багато корисних речивин. Вона гарно зволожує шкіру, підтягує її і не скочується. Шкіра має дуже гарний вигляд з нею. Цією сироваткою я вражена..моя шкіра напевно її хотіла. Звичайно ті, кому 20+ особливого ефекту не побачать, а от для мене вона🔥. І так, це однозначно 10/10.
Але ціна тут дуже відчутна ( практично як моя зимова куртка на знижці🙃). Тому дозволить собі її точно не кожен.
Пробник крему Rexaline
Цей крем зібрав дуже багато суперечливих відгуків. Саме через склад. В ньому є доглядові компоненти і корисні елементи, але, одних бентежать силікони в складі, а інших спирт на 3 місці.
Щодо силіконів...тут є тільки один суперечливий- диметикон. Всі інші не комедогенні і лайтові. Шкідливість силіконів до кінця не доведена. Багато хто боїться, що силікони залишають плівку на обличчі і провокують висипання. Таке може зробити тільки один силікон ( я забула назву), але його в косметику ніхто не додає.
Диметикон же, навпаки, робить шкіру гладенькою в зволоженою. Нехай цей ефект тільки тоді, коли користаєшся кремом, але, якщо він мені подобається...то чом би й ні? А ще, саме силікони допомогли мені від ростити ту довжину волосся, яка зараз в мене є, після того, як я обрізала каре по лінії вух...якраз саме через неефективну органіку. Після цього силікони для мене зовсім не страшні. Значно гірше, коли в складі мінеральні олії чи продукти нафтопереробки. Колись мала пробник крему за 5,0 тис, де було 11 важких силіконів 🤦🏻♀️. От це була біда...а 1 чи 2 для мене не дуже грає роль.
А тепер про спирт. Він тут на 3 місці. І, якщо б це був етанол, то це ок. А от денат може не підійдти сухій і чутливій шкірі. Хоча косметологи стверджують, що в кремі його боятися не варто. Він тут значно безпечніший, ніж це була б сироватка чи тонік. А ще він тут якраз для того, щоб всі корисні компоненти проникали в шкіру як найглибше. Тут, знову ж таки, значно гірші парабени в складі, а не спирт. В мене шкіра жирна і не чутлива, тому мені цей крем дуже сподобався.
Він має легку текстуру, яка швидко поглинається і не залишає плівки. Крем гарно зволожує і класно підтягує шкіру, якраз через те легеньке відчуття прохолоди. А ще ідеально знімає набряки, якщо вони інколи виникають.
І я, швидше за все, куплю собі його на літо. Бо по своїй дії мені він дуже сподобався 👍🏻
Ну і макіяж.
Тут використала мультитаскер, румʼяна і туш.
Коментарі (0)