K_Filonenko

Ампульна маска з перлами Jigott Pearl Real

Чудова, тканинна маска з доступною ціною. Маска зручна, добре зволожує та насичує шкіру. Подразнень не викликала. Для мене маски цього бренду стали прекрасним та швидким рішенням для зволоження сухої шкіри в опалювальний сезон. Ця масочка мені сподобалася більше, ніж Jigott з Лотосом, приємніший аромат. Есенції достатньо, вистачає на шию та руки.

Особливості маски
* Багата формула: Маска насичена екстрактом перлів, гіалуроновою кислотою, колагеном та бетаїном, що забезпечує глибоке зволоження, живлення та омолодження шкіри.
* Ніжна тканина: Маска виготовлена з м'якої бавовняної тканини, яка щільно прилягає до обличчя, забезпечуючи максимальне проникнення активних компонентів.
* Швидкий ефект: Вже після першого застосування ви помітите, як ваша шкіра стала більш свіжою, сяючою та зволоженою.
* Комплексний догляд: Маска не тільки зволожує, але й має комплексний ефект догляду за шкірою.

Текстура та аромат
Маска має приємну легку текстуру, яка швидко вбирається в шкіру, не залишаючи відчуття липкості. Аромат у маски дуже делікатний, ледь вловимий, що створює додатковий релакс під час процедури.

Лекало маски
Лекало маски розроблене таким чином, щоб щільно прилягати до обличчя, повторюючи всі його контури. Це забезпечує максимальний контакт активних компонентів маски зі шкірою. Я завжди прорізаю частину між вирізами для очей, так маска лягає ідеально. Не сповзає.

Ефект.
Маска відмінно зволожує шкіру. Після використання тон рівномірний, шкіра чудово насичена. Ефекту освітлення та ліфтингу я не помітила, але його від однієї маски і не чекала.

Ампульна маска з перлами Jigott Pearl Real Ampoule Mask - це хороше та зручне рішення для догляду за шкірою обличчя. Вона подарує вам відчуття комфорту, свіжості та зволоження без зайвих зусиль. Рекомендую!

05 січня, 2025
K_Filonenko
05 січня, 2025