NIVEA Repair & Care Deep Moisture Serum Body Cream: універсальний крем для всієї сім'ї
Від зйомки відмовився чоловік і бабуся 😂 Але вони теж оцінили його на собі.
Не знаю як у вас, але все моє життя я пам'ятаю ту мега популярну синю баночка NIVEA Crème, з якої впринципі і почалось не тільки моє знайомство з брендом, а й взагалі з чимось окрім Кря-кря. Він був буквально для всього, починаючи з п'яток закінчуючи обличчям. Але еволюція у світі універсальних кремів теж існує і в синьої баночки з'явився ну дуже сильний конкурент і створив його авжеж NIVEA.
Об'єм у продукту величенький - 400мл, за місяць ми використали десь 50мл точно, бо в експеременті приймали участь буквально всі члени сім'ї .
Він має середню текстуру, трошечки щільний за лосьйон для тіла. Відчувається доволі ніжним, ковзає, майже не має аромату , що навіть мій після ковідовий носик (а в мене як наслідок став дуже чутливий ніс) - нічого практично не відчув. А ні натяку на "синій" крем, а ні натяку на дитячий чи аптечтий засіб.
Цей крем позиціонується як ефективний засіб по догляду за чутливою і подразненною шкірою і радять його використовувати як для шкіри, так і для обличчя. Авжеж в моїй голові він мені був потрібен більше для ліктів і місць, де в мене бувають подразнення, але я його тестувала на обличчі, та й не тільки я.
Ось декілька варіантів використання засобу, їх плюси і мінуси:
Використання для обличчя на комбінованій шкірі
Хоча саме для себе я розгладала як засіб який можна використовувати після депіляції і на певні ділянки тіла, такі як лікті, я спробувала і на обличчя. І можу сказати що є як і мінуси, так і плюси.
Цей засіб був для мене своєрідною нічною маскою, завдяки якій, на ранок ( як би я погано не спала) , моє обличчя виглядало як новеньке. Окрім цього, засіб не викликав і не погіршив стан вже набутих запалень, був до них доволі нейтральним. Великим плюсом цієї імпровізованої маски , стало те, що за два три дні я прибрала сухість і стягнутість з лоба і цей ефект тримається по декілька днів. З ранку на шкірі все ще відчувається засіб, тож можу зазначити що про 72 години то мабуть явно не видумка. Авжеж не вмитися і не митися протягом такого часу я не буду, але зволожує гарно. Також, продукт гарно впорався з захистом шкіри на морозі. Чи то вітер був не на стільки холодним, але шкіра наче і не помітила його зовсім.
Мінус для використання на обличчі все ж таки є. В мене як ніяк комбі шкіра і крем цей дав те про що я вже майже забула - чорні цятки. Тут вони авжеж по всьому обличчю були, я їх навіть не одразу помітила. Доречі через жирість крему, вони і вилазили добре, але їх наявність мене засмутила. Тож коли в наступний раз буду робити маску - нанесу я її мабуть тільки на лоба. Ну і певна річ продовжу використовувати на зону ліктів, де в мене є особливо чутлива і подразненна шкіра.
Як рятівник буквально для всього:
Хто хто, а ідеальним тестувальникам дій цього крему став мій вітчим. Мабуть ця банка залишить мене і переїде саме до нього, бо йому підійшло буквально для всього.
Опіки, наслідки натирання, роздратування після гоління, наслідки алергічного висипу, сухість через роботу з хімікатами - от з цим цей крем і боровся.
Крем швидко вбирається, надає шкірі необхідного комфорту і для подібного частого використання, все ж таки краща альтернатива іншим універсальним дермо кремам.
Він допомагає справитися з сухістю рук, через агресивні засоби, допомагає і з легкими опіками через сварку чи ще щось. Заспокоює шкіру після гоління, не викликаючи нових запалень у зв'язку з чутливою і проблемною шкірою.
Єдине на що жалівся вітчим - відчуття плівки, бо засіб все ж таки жирненький, але це стосувалось лише обличчя. Що до подразнення тіла, через металеву стружку , то тут засіб дуже швидко допомагав й тримав свою дію, в чому справа - підказати не можу, не дуже розбираюсь в складі, але в порівнянні зі звичайним пантенолом, Nivea виграє.
Як для сухої шкіри - це просто мастхев
Моя мама володарь сухої шкіри і вона оцінила цей засіб більше за всих, кому я "відливала" цей засіб. По-перше її шкіра як і моя чутлива, особливо до холоду. Скільки пам'ятаю, в неї завжди було червоне обличчя, хоча вона постійно користувалась "зимовими" кремами і максимально старалась захистити обличчя. Наслідки цього їй дуже заважали, бо хоча фізичний дискомфорт тривав не так довго, а от почервоніння - були по два дні точно.
NIVEA Repair & Care Deep Moisture Serum не тільки захищає шкіру від зовнішніх факторів, а ще й допомагає швидше позбутися неприємних наслідків вітру та морозу. Крем дарує шкірі комфорт, заспокоює її.
Він гарно зволожує, гарно вбирається, залишаючи шкіру ніжною і гладкою. Гарно поводить себе на всьому тілі, хіба для ніг - надто легким здається.
Відчуття плівки мама теж помітила, але при тому помітила і те що він не обтяжує шкіру.
Бабуся, яка не захотіла фотографуватися, відмітила що не було сильного набряку на ранок, а мій чоловік, що теж проти папарцій - сказав що крем не сильно жирний, комфортний і його ступням все сподобалось ( а він ой як роздирає їх до крові).
Тож для мене і для кожного тестувальника моєї сім'ї , цей крем став універсальним і всі знайшли куди його діти. І хоча на початку, я думала що як погано що нема малого об'єму, бо я просто не встигну використовувати, то зараз я думаю як би вистачило на пів року з такою сім'єю.
Коментарі (0)